O2s

Sådan køber boogie bestyrelser

Boogie boarding

Boogie boarding, der almindeligvis omtales som body boarding, er en populær vand sport. Det er primært en bølge-ridning aktivitet, der kræver udholdenhed, modig hjerte, og en god boogie bord. Hvor før det var lavet af træ, boogie bord i dag er lavet af skum og plast, to robuste og vandafvisende materialer, der tillader bølge-ridning en masse sjov.

Hvis du er på udkig efter en boogie bord, vil du blive overrasket over antallet af valgmuligheder til rådighed. Men for at gøre at købe en smule nemmere for dig, har vi listet de følgende købsvejledninger.

Sådan køber boogie bestyrelser. Vær opmærksom på størrelsen.
Sådan køber boogie bestyrelser. Vær opmærksom på størrelsen.

  • Vær opmærksom på størrelsen. Størrelsen af boogie bestyrelsen er i vid udstrækning påvirket af din højde og vægt. Så hvis du er ganske stor, en stor boogie bord er nødvendig. På samme måde er en lille boogie board nødvendig, hvis du er noget lille. Bredden og højden af ​​boogie bord er udtrykt i inches. Bredden er afstanden mellem de boogie board skinnerne. The højdemåling, på den anden side, er afstanden mellem næsen og halen.
  • Base den boogie board form på dit boarding stil. Formen på boogie bestyrelse vil påvirke glathed af din tur, så sørg for at vælge den form, der vil matche din stil. For eksempel, hvis du er en drop-knæ rytter vælge et boogie board med en halvmåneformet hale og tyndere næse. Halvmåneformede hale hjælper forstå den bølge bedre, mens en tyndere næse kan forbedre bestyrelsens svar til farvandet. Hvis du er en udsat rytter, bat hale og en bredere næse er ideelle. Bat hale fremmer hastighed og en bredere næse er for stabilitet.
  • Vælg en tykkere bord. En tykkere boogie board er udstyret til at rumme mere vægt. Så hvis du er ganske tunge, vil du drage fordel af en boogie board, der er omkring 3,5 inches i bredden. Jo tykkere den er, jo mere stabilitet kan give. Men hvis du ikke er fortrolig med en tyk boogie bord, kan du vælge at købe tyndere og lettere boogie bord, kun foretrække brættet med en glat bund.
  • Tag dit budget i betragtning. Priserne varierer. De, der er lavet for begyndere er billigere, mens dem, der anvendes af fagfolk er dyr. Hvis du er kun en nybegynder, og især hvis du ikke har nok penge til boogie board for pro, kan du nøjes med en billigere én. Det kan ikke være så robust som de dyre, men det kan give dig mulighed for at øve sig på bølgerne. Hvis du allerede har penge nok, og dine færdigheder er mærkbart forbedret, kan du vælge at opgradere.
  • Beslut om design. Hvad er sød om boogie bestyrelser er, at de har en masse design mønstre. Der er dem, der har blomsterprint og andre fancy design, mens andre har stænk af forskellige farver. Men der er også nogle i en attraktiv enkel farve.

Før du køber en boogie bord, er det bedst først at praksis ridning i din vens bestyrelse eller i et lejet en. Dette er så du nemt kan finde, hvad slags boogie bord, der vil fungere bedst for dig.