O2s

Sådan køber boksehandsker

Før selv tænker på at købe boksehandsker

Før selv tænker på at købe boksehandsker, selv gør en favor og kig på dine hænder og håndled. Må de synes delikat og især skrøbelig for dig? Hvis de gør, er du nødt til at få nogle styrke-træning derinde og en clearance fra din læge om, du kan tackle denne form for anstrengende aktivitet. Være advarede om, at boksning vil være smertefuld, selv når det er bare for motion og toning.

Med det af vejen, er her hvordan du kan købe boksehandsker:

  • Spørg din træner i fitnesscentret. Hvor fik du din interesse i sport? Der er en god chance for du fik det fra din træner. Så gå spørge ham, hvordan du kan få et par boksehandsker, som vil være perfekt til dine træningsbehov. Nu, hvis en anden end din træner fik dig ind boksning, så er det kun logisk at bede den pågældende person om hjælp til at købe den samme.
  • Tænk kurspoint. De bedste boksehandsker som King, Top Ten, Olympia, Everlast, Twins, og Fighter omkostninger 75€ 0,00 op selvom de har grundlæggende handsker, der starter ved 25€ .00. Dette er en værdig investering, men fordi det giver fuld beskyttelse. Der er også et udvalg af farver at vælge imellem, at mænd og kvinder vil kunne lide.
  • Find den slags, der virker for dig. Vidste du, at der er en bred vifte af handsker til boksning? Yessiree! Uddannelse, hastighed sække, tommelfinger-kæmper, og kick boksning kræver uens handsker.
  • Være kræsen materialer. Skader fra boksning vil ske uanset hvor forsigtig du er. Hvis du tænker over det, boksning i sig selv er lig med smerte og små skader kan føre til store skader, hvis du ikke er opmærksomme på de materialer, der vil absorbere størst virkning, så du tager mindre. Hvilke materialer er den bedste? Læder og patenteret bayfill. Intet mindre kan gøre.
  • Test dine handsker. Få nogen til wrap dine hænder med tape før montering dine handsker. Her er hvordan du bør føle - Handskerne passer til dine hænder stramt uden plads til at glide og uden en klemme eller bedøvende følelse. Prøv om mange par og tage en slurk / swing på nogen er villige til at tage en punch eller noget som en boksebold.
  • Hvis du ikke har tid, købe det online. Ingen tid til at falde med en sports-eller hobby butik? Så få et par online. Kig efter nogen af ​​de mærker nævnt ovenfor, skal du vælge et par, og betale for det med dit kreditkort.

Sådan køber boksehandsker. Spørg din træner i fitnesscentret.
Sådan køber boksehandsker. Spørg din træner i fitnesscentret.

Ud over et par boksehandsker, er du nødt til at tilføje håndbandager, mundstykke, hovedbeklædning, og boksning sko for at fuldføre dit arsenal.

Normalt vil du blive bedt om at læse anmeldelser

Normalt vil du blive bedt om at læse anmeldelser, før de køber et par boksehandsker. Men den bedste anmeldelse, som du nogensinde vil få, er et vidneudsagn fra din træner eller dine hjælpere på gym, der kan fortælle dig hvad mærke virkelig giver den mest pund-for-pund Hulning så gå med at i stedet for en fremmed online fortæller dig, hvilke pair til at købe. Du kan ikke gå galt, når det nogen, der ved, hvad et par føles end nogen, der bokse med dig i fitnesscentret. Husk også, at du bør langsomt "bryde ind" dine boksehandsker. Dine hænder vil altid være taknemmelig, hvis du gør det. Desuden har du brug for dine hænder til andre ting.