O2s

Sådan køber bikini stof

En af de ting

En af de ting, du skal bruge for at forberede sig til ville regne ud, hvilke svømning outfit til at bære til stranden. Nu er det perfekte tidspunkt at gøre dit køb, når badetøj ikke er varme elementer endnu, og du ville være sikker på at score dem på en rabat. Men hvis du er træt af at bære store-købte badetøj, du har mulighed for at lave din egen. Hvis dette er tilfældet, vil en af ​​de første ting, du er nødt til at købe være det stof, du vil bruge. Her er nogle nemme tips og retningslinjer til at købe bikini stof:

Vælg dit design. Valg af badedragt design er måske det mest sjove del af at købe bikini stof. Kender nogle grundlæggende retningslinjer for valg af prints, mønstre og farver, der passer dig bedst. For eksempel er tætliggende print og dristige mønstre stor for områder af din krop, som du gerne vil fremhæve, små prints og afdæmpede nuancer anbefales til områder af kroppen, som du ønsker at tone ned.

Test stoffet. Når du har valgt dit stof

Sådan køber bikini stof. Vide hvilken type stof til at vælge.
Sådan køber bikini stof. Vide hvilken type stof til at vælge.

Test stoffet. Når du har valgt dit stof, så sørg for at du strække det spændt for et par gange for at se, om det er elastisk. Husk, at du gerne vil have din bikini stof for at kunne udholde en masse: bølger, vand, varme og strand sport, blandt andre. Hvis det er muligt, købe bare en lille smule af hver stoftype først, til testformål. Når du har fundet den bedste stof til dig, så du kan være sikker købe mere af det.

Vide hvilken type stof til at vælge. Bikini og badetøj er typisk lavet af spandex, nylon eller polyester materiale. Spandex er stor, fordi det er meget elastisk materiale, og den let overensstemmelse med kroppens konturer. Men det har en tendens til at være dyrere end andre typer. Du kan vælge materiale med en kombination spandex og nylon eller spandex og polyester. Her er et andet tip: Hvis du planlægger at bruge det meste af din svømmetur tid i en swimmingpool, det er bedre for dig at købe stof med en højere polyester indhold. Hvis du planlægger at bruge mere tid på stranden, nylon er bedre (det kan bedre tåle saltvand).

. Hvad jeg ellers skal købe Bortset fra bikini stof, ville du også brug for følgende materialer til at konstruere din bikini: badedragt foring (til at yde mere dækning), varige elastikker, og matchende letvægts klud, så du kunne gøre en komplementær bikini wrap .

Der har du det

Test stoffet. når du har valgt dit stof. . hvad jeg ellers skal købe.
Test stoffet. når du har valgt dit stof. . hvad jeg ellers skal købe.

Der har du det! Disse er nogle af de henvisninger du skal bruge for at vide, hvis du ønsker at købe bikini stof. Derudover bør du også læse op på emner som den bedste bikini stilarter og nedskæringer for forskellige kropstyper. Nogle personer hjemmesider du kunne se på omfatter lifetoolsforwomen.com , moreswimsuits.com og brasiliansk-bikinis.org . Husk, at jo mere sikker du føler dig om dit udseende, chancerne er, jo sjovere du ville have for sommeren også! Held og lykke!