O2s

Sådan køber bagage

Mange rejsende nøjes med diverse odds og ender af bagage såsom totes, duffels og lignende. Dog vil de, der rejser hyppigt, især flyers, ønsker at bruge robust, god kvalitet bagage. Så hvordan gør den kyndige rejsende gå om at vælge bagage?

  1. Vurdere behovet vurdere. Hvilken slags bagage har du brug for? Hvor ofte har du rejse? Hvor længe er du generelt væk? De, der er væk det meste på weekend ture vil sandsynligvis være fint med en standard-størrelse sag eller en Duffel og totalisatorspil. For længere tid væk fra hjemmet, kan en rejsende ønsker en større sag at kontrollere, om et fly, en totalisatorspil og en carry-on. Dem, der flyver vil helt sikkert ønsker at overveje roll-along bagage for treks i store lufthavne. Hvis en rejsende kører normalt vil en Duffel eller totalisatorspil sandsynligvis være tilstrækkeligt. Rejsende, der bærer flere stykker måske ønsker at være visse mindre stykker deres bagage vil "stakke" på de større modeller, for at lette transport.
  2. Sammenligning shop. Bagage er tilgængelig i discountbutikker, varehuse, kontor forsyning butikker, online og i kataloger. Tjek typer af bagage mod lignende typer. For eksempel, se på bære kufferter sammen, så rullende sager sammen. Når man ser på bagage sæt, så prøv at sammenligne sæt med elementer af samme type og størrelse. Spørg rejsende venner, hvad slags bagage, de har fundet at være holdbar og robust. Husk, at dyrere kan ikke være bedre. Den rejsende kan simpelthen betale for et navn. Også se online for den samme bagage sæt på forskellige steder. Nogle websteder vil samle priserne på den samme vare fra flere forhandlere, og vil vise resultaterne i et diagram, så rejsende kan sammenligne priser på et øjeblik.
  3. Kig på bagage funktioner. Se om teleskopcyklusen håndtaget på roll-langs bagage dias i og ud nemt. Er det låse? Er det for kort eller for høj? Er yderstoffet af god kvalitet? Har bagagen har nok lommer? Vil det ekspandere? Kan det låst? Er rammen robuste? Hvis det er håndbagage, er det nemt at løfte ind i en overhead bin eller vil det passe under et sæde? Alle disse funktioner er vigtige at overveje, når du køber nyt bagage.

Sådan køber bagage. Vurdere behovet vurdere.
Sådan køber bagage. Vurdere behovet vurdere.

Vurdering af bagage behov, sammenligning shopping, og være opmærksom på funktioner vil hjælpe en rejsende at vælge bagage, der er passende og godt inden for budgettet.