O2s

Sådan køber atomare ski

Skiløb er en stor sport

Skiløb er en stor sport, der kan holde dig underholdt og samtidig hjælpe dine forbrænde kalorier og holde din krop trim og i form. Før du kan deltage i skiløb, men du har brug for et par gode ski. En af de bedste mærker at vælge imellem, er det Atomic linje, som har mere end et halvt århundredes erfaring med ski-making. Her er hvordan du kan vælge den bedste.

  • Nordic balanze. Flere og flere kvinder får ind skiløb som en sport, fordi det giver den helt rigtige balance mellem styrketræning og yndefuld bevægelse. For kvinder er de bedste Atomic ski fra den Balanze linje, som er designet til at fungere bedst med kvinders vægt. Bindingerne på bagsiden af ​​de langstrakte skien er sædvanligvis meget tykkere end den forreste, således at de bliver lettere at anvende for kvinder.
  • Metron. Hvis du er en ski hobbyist på den anden side, og du har brug for et par ski, der vil arbejde for de forskellige resorts og terræner, som du besøger på ski, skal du have en fleksibel par ski. Den Metron linje fra Atomic er designet med meget robuste og smidigt materiale, som vil tillade dig at bruge skiene både for pakket is og for pulvermeldug is. Uanset om du er væddeløb, eller om du blot er på ski for sjov, vil Metron ski fungerer godt.
  • Izor. For folk, der ski til fart, dog bør du overveje Izor produkt i Atomic linje. Den Izor er designet med meget fine materialer, der er både let og yderst holdbar. Strap på par ski, og du vil se forskellen i vægt. Med reduceret vægt, bør styre ski også være meget lettere. Samtidig er designet blevet ændret, så den centrale del af skien, er meget større mulighed for mere stabilitet i ski.
  • Junior. Selv børn kan vælge ski, der vil passe dem perfekt. The Atomic linje faktisk har en Junior række ski, der er specielt designet til yngre mennesker. De ski ser ud og fungerer ligesom alle andre par ski, men er blevet drastisk reduceret i størrelse. Dette gør det nemt at bruge for børn og yngre mennesker.
  • Deviant. En af de største spænding i skiløb er ikke kun i hastighed, men også i terrænet. Hvis du kan lide freestyle skiløb i forskellige terræner, bør du overveje den Deviant linje. Dette element er blevet designet med ultra-lette materialer, der vil give dig mulighed for at manøvrere ski i enhver type terræn, du støder på.
  • Konkurrence. En af grundene til, at Atomic linje er vokset i popularitet er ikke kun på grund af mange års erfaring, at det har under sit bælte, men også fordi mange konkurrencedygtige ski mestre bruge disse ski. Hvis du er i gang med konkurrencepræget skiløb, overveje Competition linje, som har produkter såsom DuraEdge. Disse ski er ikke kun bygget til fart, men også for ekstrem manøvredygtighed.

Sådan køber atomare ski. Skiløb er en stor sport.
Sådan køber atomare ski. Skiløb er en stor sport.

De fleste ski fra Atomic linje kan købes i lokale sportsbutikker, selvom du også kan finde de produkter fra Atomic selskabets hjemmeside. Med disse i tankerne, bør du kunne finde et par ski, der passer til din sportslige livsstil.