O2s

Sådan kjole til skiløb

Dress for succes - Bestemt gælder her, hvis du vil have en glad, komfortable og varm familie ferie

Skiferie er så sjovt, og kan være den perfekte ferie for hele familien at nyde. Men uden det rigtige tøj, kan den perfekte ferie forvandles til en kold, elendige fiasko. Plus vejr kan variere så meget i bjergene og en varm kilde dag på ski kan blive til en grim storm meget hurtigt. Sørg for at du og din familie er forberedt på alle eventualiteter at holde din ferie fornøjelig og at holde alle sikkert. Ingen ønsker forfrysninger eller hypotermi. Her er hvad de skal bære, når skiløb:

Sådan kjole til skiløb. Handsker og vanter: selvfølgelig.
Sådan kjole til skiløb. Handsker og vanter: selvfølgelig.

  1. Lag tøj er bedst. De kan tilføjes og fjernes for bedre at regulere din kropstemperatur, som vejrforholdene ændre hele dagen. Ekstra lag kan proppet i pels lommer klar til når det bliver rigtig koldt.
  2. Base lag: Lang undertøj, helst. Polyester eller uld / poly blanding er perfekt til at bære ved siden af ​​din hud. Der er nogle temmelig stilfulde brands i dag af termiske bukser og langærmede toppe. Så lag på en rullekrave eller langærmet skjorte. Så sweater, fleece, eller sweatshirt.
  3. Ydre lag: Din skijakke og salopettes skal være varm, vandafvisende og komfortable. Må ikke købe en, der er for stram, skal du sikre, at du har masser af plads til at sætte lag på undersiden og har masser af bevægelse, så du kan stå på ski dit bedste.
  4. Sokker: Bær tynd uld eller poly sokker til ski eller snowboard, tykke dem er alt for omfangsrigt, og ikke holde fødderne så varm. Smartwool har et stort udvalg i dag af varm, men ikke kløende sokker til at holde tæerne Toasty.
  5. Handsker og vanter: Selvfølgelig handsker eller vanter er et must. Mittens er varmere hvis du har tendens til at få kolde hænder, men du kan få vanter med finger sektion inde, hvis du har problemer med at holde på dine ski poler med vanter. Også Handwarmer er bredt tilgængelige. Ligner pakker af sukker, du ryster dem til at frigive varme og derefter sætte dem inde i dine handsker eller vanter for at holde dig varm. Nogle handsker har endda lommer fremstillet specielt til disse Handwarmer.
  6. Hals gamacher og ansigtsmaske: Neck gamacher er mere funktionelt end tørklæder, når det kommer til at holde din hals varm, tørklæder kan nemt optrævle når du er på farten hurtigt og kan blive fanget i elevatorerne. Neck gamacher er også fantastisk til at trække op og holde din mund og næse varm hvis det er særligt koldt eller blæsende. Dykkermasker er som regel lavet af neopren og kan hjælpe med at dække hver eneste resterende tomme af dit ansigt, mens tillader dig at trække vejret. Perfekt til dem, at omkomme dage.
  7. Hovedbeklædning: 80% af varmen går tabt selvom dit hoved. Du mister så meget varme gennem dit hoved, at en god hat er afgørende. Hatten skal dække dine ører og ophold på dit hoved let under fysisk aktivitet. Hjelme er endnu varmere og mere sikker, og du kan ofte få aftagelige øre stykker til lejligheder, hvor du får det for varmt.
  8. Goggles og solbriller: Ultraviolet stråling er 36% højere i stor højde end ved havoverfladen. Plus, solen reflekteres fra sne og kan være hårde. Du skal bære gode øjenbeskyttelse, briller eller solbriller, da snowblindness ikke er sjov eller smuk og kan forårsage permanente skader.

Følg disse enkle trin til en varm og vidunderlig ski ferie .

Hold dig varm i Winter Park, Colorado, Europa i Helens luksus catered ski chalet - http://www.chalets-usa.co.uk.