O2s

Sådan kjole til river rafting

River rafting er blandt de få ekstreme sportsgrene, du kan gøre hele sæsonen

River rafting er blandt de få ekstreme sportsgrene, du kan gøre hele sæsonen. At være en ekstrem sport, forventer, at river rafting ikke kun vil udfordre din styrke, men vil også udfordre den praktiske gennemførlighed af din mode. Dressing ordentligt for river rafting vil ikke kun gøre dig se godt ud, men endnu vigtigere, vil det hjælpe du føler dig tryg og sikker.

Her er nogle tips, du bør følge, når du kjole til river rafting:

  • Layered tøj. Enhver ekstrem sport vil kræve at du har et lag af tøj. Til river rafting, bør du starte dette lag med en badedragt, så kan du have tøj på, der passer til sæsonen som let tøj i løbet af sommeren eller sweatshirts vinteren. Start din lag med en badedragt vil hjælpe din krop føles varmere, selv efter at dyppe i floden, især i varme sommer sæson.
  • Klæde sig passende for sæsonen. Iført passende for sæsonen vil holde din kropstemperatur på det rette niveau for river rafting. Den er ideel til at bære letvægts tøj som bomuld shirts og shorts om sommeren eller foråret. I mellemtiden, sweatshirts eller noget, der er varmere er ideelle til vinteren og efteråret.
  • Opbevares tørt tøj. Du kan ikke altid forvente, at solen vil holde dit tøj varme hele dagen. I river rafting, kan du altid lægges i blød i vådt tøj. Bedre have et sæt eller to af tøj til dine hvileperioder. Opbevar disse i plast og sørg for, at vandet ikke kan befugte tøj. Denne måde, er du sikker på du har varmt tøj for natten.
  • Glem ikke dit hoved. Solbriller og hatte kan beskytte dit hoved fra ekstrem varme fra solen i løbet af sommeren eller ekstrem kulde i vintermånederne. Bær en hat, der er ideel for sæsonen. Det skal være behageligt for at bære og beskytte dig mod solen. Sørg for at det ikke vil blive blæst væk af vinden. En chin-strapped hat vil være bedst for dette. Solbriller skal holde dine øjne beskyttet mod de skadelige stråler fra solen. Ligesom hatten, bør dit par solbriller også være sikret med et hoved rem.
  • Våddragt til vinteren. Vintermånederne vil være mere udfordrende for river rafting. Iført en våddragt til vinter vil holde dig sikker og varm, mens du nyder udfordringen. Hvis du ikke har råd til at købe i dag, bedre leje en fra ekspeditionens Outfitters.
  • Forbered en regn gear. Vejret er altid uforudsigelige. Du kan ikke styre det, men du kan være klar til noget, som regn i en varm sommer måned. Tilføjelse af en regn gear inde i din rygsæk, vil ikke være en masse besvær, alligevel. Gummieret bukser og jakker både kan være nyttige, når det regner.
  • Hvad med de fødder? Spændt sandaler eller et par tennissko, der er okay for at blive våd, vil fungere bedst for river rafting. Medbring travesko også, især hvis du bliver nødt til at vandre under ekspeditionen.
  • Medbring en sarong. Dette ark klud kan være så enkel endnu kan være nyttige. Du kan bruge den til at holde dig varm eller kold.

Ingen kan forudsige, hvad der vil ske på din river rafting

Sådan kjole til river rafting. Klæde sig passende for sæsonen.
Sådan kjole til river rafting. Klæde sig passende for sæsonen.

Ingen kan forudsige, hvad der vil ske på din riverrafting. Men forberedes, vil hjælpe dig med at overleve de usikkerheder. Forberedelse komfortabel, sikker og alligevel stilfuldt tøj vil være en god måde at forberede sig til noget under dit river rafting eventyr.