O2s

Sådan kjole til en sort - tie affære - mænd

Det er tid til at få din pingvin jakkesæt ud

Det er tid til at få din pingvin jakkesæt ud! Du kommer til en sort-tie affære! Hændelser, der klassificerer som sort-tie forhold kan åbne aften i operaen eller en teater begivenhed, state middag, formel aften bryllup, formel nytårsaften fest, kulturelle fetes, gallamiddage, der er by-invitation only og andre smarte, opskalere soirees normalt overværet af high society.

Både mænd og kvinder

Sådan kjole til en sort - tie affære - mænd. Vælg en grundlæggende stil.
Sådan kjole til en sort - tie affære - mænd. Vælg en grundlæggende stil.

Både mænd og kvinder, der deltager i denne form for begivenhed er forpligtet til at bære formel påklædning. Mænd har færre valgmuligheder, når det kommer til deres outfit til en sort-slips begivenhed. Hvis dette er din første gang at deltage i et sort-tie indsamling, så læs videre for at lære, hvad du behøver at bære.

Få en smoking. Komponenterne i tux er den sorte frakke med revers, et par sorte kjole bukser, en sort cummerbund eller vest, en hvid skjorte og et sort slips eller butterfly. Hvis du forventer at deltage mere end et par sort-tie begivenheder, kan det være billigere at købe din helt egen smoking frem for at leje en.

Vælg en grundlæggende stil. Til din første smoking

Vælg en grundlæggende stil. Til din første smoking, gå til en grundlæggende stil, noget du vil være behagelig at bære. Må ikke få farverigt tilbehør endnu. I stedet holde sig til en sort slips samt en sort cummerbund. Det cummerbund er den plisserede bred talje vinge. Det er lettere at få yderligere eller mere farverige tilbehør senere. Flere og flere mænd er iført den samme farve bowtie og cummerbund som deres date påklædning.

Vælg en skjorte stil, du kan lide. De hvide langærmet skjorte kan have sarte ribber eller fine læg. Du kan også vælge de klassiske sort emalje knapper eller gå med perle-lignende dem.

Sørg for

Det er tid til at få din pingvin jakkesæt ud. Vælg en skjorte stil, du kan lide.
Det er tid til at få din pingvin jakkesæt ud. Vælg en skjorte stil, du kan lide.

Sørg for, at bowtie er ikke en clip-on. Aldrig bære din smoking med en clip-on butterfly eller slips. Det siger bare billige. Bowties skal bindes med hånden, så praksis dage før begivenheden. Har nogen fra det sted, du købte eller lejede tux fra lære dig at binde det ordentligt. Ellers er der videoer på nettet, som kan uddanne dig.

Har din self monteret. Uanset om du planlægger at købe et eller bare leje en smoking, så sørg for at det passer perfekt. Intet siger "Jeg er ikke vant til disse anliggender" end iført en dårlig montering tux. Både bukserne "Skridtlængde og taljen skal være behageligt, men godt udstyret. Jakken skal sidde med længden af ​​armen lige over knoerne, når din arm holdes lige ned. Vær meget opmærksom på pasformen af ​​skuldrene.

Vælg den passende fodtøj. Sort læder kjole sko er et must. Disse bør være rene og poleret. Bær sorte sokker.

Bemærk: Glem ikke at bære manchetknapper og nitter (hvis der ikke er nogen knapper på skjorte) i sort eller guld, en formel ur og et hvidt lommetørklæde for at fuldføre dit James Bond look. En hvid silke lomme firkant er en nice touch samt.

Intet menneske bør nogensinde være bange for at deltage i et sort-tie begivenhed. Det er en stor mulighed for at klæde sig elegant og deltage i en formel begivenhed. Hvis du modtager en invitation til en sort-tie, men har planer om at bære en smoking, så du kan lige så godt glemme alt om at gå. Selv hvis værten er fleksibel nok til at skrive sort-tie inviteret eller sort slips valgfri på invitationen, er det bedst at deltage i en smoking. Gå ikke glip af chancen for at nyde denne formel begivenhed. Og når du bestiller din meget tør vodka martini, bare sige: "rystet, not stirred".