O2s

Sådan kender risikoen for eventyr rejse

Adventure rejser lyder som en masse sjov

Adventure rejser lyder som en masse sjov. Det indebærer at gå ud over din komfort zone og trampede mindre berejste og ukendte veje. Adventure skaber en ekstatisk høj for adventure-seekers, da det åbner døre for nye muligheder, nye oplevelser, nye sociale relationer, nye færdigheder, viden og forståelse under hele eventyret søgen. Adventure rejser kan omfatte at prøve bungee jumping, whitewater rafting, dykning , bilspil, og bjergbestigning blandt andre. Nogle eventyrere kan tænke på uendelige muligheder i at gå ud over deres fysiske grænser. Og du eller nogen du kender, kan være en af ​​disse eventyrere.

Søger konstant eventyr i livet er en vidunderlig oplevelse

Søger konstant eventyr i livet er en vidunderlig oplevelse. Den glæde, at du får ikke kan købes, og belønningen er uforklarlige. Men som i ethvert farlige stunts der er høje risici. Som nogle mennesker udtrykte det, er det som om din ene fod er dinglende på din grav. Du kan hævde, at det faktisk er de risici, der gør eventyret så meget mere spændende. Men før du gå i gang på dit eventyr, læse risici først.

Sådan kender risikoen for eventyr rejse. Akut højdesyge (typisk omkring 8.000 fod) påvirker folk i alle aldre.
Sådan kender risikoen for eventyr rejse. Akut højdesyge (typisk omkring 8.000 fod) påvirker folk i alle aldre.

Hvilke risici er forbundet med eventyr rejse?

  1. Adventure rejser i biler er den mest risikable, som tegner sig for de fleste dødsfald og omkring en fjerdedel procent omfatter børn 0-17 år gammel. Voksne bør aldrig nogensinde bringe børn i adventure rejser.
  2. Akut højdesyge (typisk omkring 8.000 fod) påvirker folk i alle aldre. Det er derfor, det anbefales at vandre eller klatre høje højder gradvist. Akut højdesyge er også nævnt som højdesyge. Mindre symptomer omfatter svimmelhed, træthed og søvnbesvær og i sidste ende vil forbedre når bragt ned til lavere højder. Dog kan alvorlige tilfælde føre til døden, hvis venstre ubehandlet.
  3. Astma episoder udløses især hos børn, når du rejser.
  4. Hvis eventyr rejse er bragt til iskolde og kolde miljøer, er risikoen for hypotermi er fremherskende. Dette sker, når kroppens temperatur falder til under 35 grader Celsius. Udendørs eventyr rejse, såsom bjergbestigning, skisport, sejlsport og lignende udsætter din krop til vind kuldegysninger, våde miljøer, dehydrering og lavt immunitet på grund af forkert mad og ernæringsmæssige indtagelse. Symptomerne omfatter blodkar lukker ned i dine hænder og fødder, motorik forringelse, ufrivillig kuldegysninger og værste tilfælde føre til tab af bevidsthed og i sidste ende døden.
  5. I ekstrem kontrast er når adventure rejser bragt til steder med høj temperatur, bør risikoen for hypertermi eller hedeslag overvejes. Dette er især tilfældet, når eventyr rejse kræver langvarig eksponering i udendørs. En person lider af hedeslag, når kroppens egen indre temperatur når 40,5 grader Celsius og højere forårsager indre organer til at lukke. Symptomerne omfatter hurtig hjertebanken, vejrtrækningsbesvær, hallucinationer og mærkelige adfærd og kan føre til beslaglæggelse og koma, hvis ubehandlet.

Der er mange andre ulykker og uheldige begivenheder, der kan opstå under adventure rejser. Selv om belønningen for at deltage venner i en ski part eller i en bjergbestigning aktivitet kan være for værdifuld til at savne, bør du huske på de sikkerhedsforanstaltninger, som du har brug for at planlægge og forberede i god tid. Forstå, at selv de mest trænede professionelle i eventyr rejse fortsat opfylder ulykker undervejs. Det er vigtigt at tage kalkulerede risici og vurdere de potentielle farer, som du og dine venner muligvis vil støde på. Endelig skal du sørge for at få en rejseforsikring især en, der beskæftiger sig med eventyr rejse. Som nogle mennesker siger, det er bedre at forebygge end at helbrede.