O2s

Sådan kam afroamerikanske hår inden din touch-up

Hvis du havde dit hår afslappet mindst seks uger siden

Hvis du havde dit hår afslappet mindst seks uger siden, chancerne er du er bundet til et touch op snart at få de nye hårvækst rettede sig op. Der er ting, du skal gøre, før røre op for at sikre, at dit hår er i sin bedste tilstand, når du får den behandling igen. Du ønsker ikke dit hår bryde under touch op, gør du ikke? Her er nogle tips til at sikre, at du kam dit hår lige en uge før, at meget ventede røre op.

  • Red dit hår ved hjælp af en bred tandet kam. Mange afrikansk-europæiske piger, der lige har haft deres afslappet hår er under den antagelse, at bruge en fintandet kam ville hjælpe med at holde deres hår lige. Dette er sandt, hvis du ikke har en afslappet hår. Men hvis du har en, så en bred tandet kam vil sikre, at du ikke lægge for meget stress på dit hår. Ved hjælp af en bred tandet kam, minimerer du risikoen for hår knækker og skader.
  • Red dit hår om natten. Der plejede at være en udbredt tro på, at du har brug for at rede dit hår hundrede gange, før du kan placere din smukke hoved på hovedpuden. Der kan være en vis sandhed i det, men det er virkelig alt om at forhindre dit hår fra sammenfiltring. Så før du sover, så sørg for at du kam dit hår. Brug din brede tandede kam, del dit hår i fire sektioner. Brug clips til at sikre hver sektion. Comb hver sektion forsigtigt. Hvis der er sammenfiltring bruge fingrene til at udrede dem. Gå gennem hver sektion tålmodigt før du samler alle dine hår på ryggen, før liggende.
  • Kam dit hår om morgenen. Mange afrikansk-europæiske piger med afslappet hår er skyldige i at binde deres hår første ting om morgenen uden kæmning det. Du bør undgå at gøre dette, når du har afslappet hår. Brug dine brede tandede kam eller fingre til at rede dit hår og løse eventuelle tangles før du binde det. Det er alt sammen en del af den beskyttende dit hår mod skader og brud rutine, som du må gå igennem.
  • Undgå overdrevent kæmning dit hår, før de kom ind til din touch op. Det samme gælder for overdreven børstning og ridser. Årsagen er, at du ikke ønsker at forårsage ridser og flænger i din hovedbund. Tilstedeværelsen af ​​en sådan sår, uanset hvor lille, vil medføre en brændende fornemmelse i din hovedbund, da den kemiske behandling er endeligt anvendt. Du ønsker ikke at have større sår i hovedbunden efter touch op.

Sådan kam afroamerikanske hår inden din touch-up. Red dit hår ved hjælp af en bred tandet kam.
Sådan kam afroamerikanske hår inden din touch-up. Red dit hår ved hjælp af en bred tandet kam.

Det er meget vigtigt, at du tager dig af din afslappede afrikanske europæisk hår efter behandling. Du kan ikke kun gøre dette ved at bruge højre kam og kæmning teknikker, men også ved at bruge de korrekte hårprodukter. Sørg for at du bruger shampoo og balsam, der er specielt designet til kemisk behandlet afrikansk-europæisk hår. Også undgå at anvende varme til dit hår til at undgå uoprettelige skader på håret.