O2s

Sådan kajak

Kajakroning er uden tvivl sjovt

Kajakroning er uden tvivl sjovt. Det kan dog være en farlig aktivitet, hvis du ikke ved hvordan man gør sporten. Derfor, før du invitere dine venner over for at gå på en havkajak tur eller eventyr, er det meget vigtigt, at du bliver guidet tilsvarende i forhold til, hvordan det skal gøres korrekt. Som nybegynder, så tjek disse tips til at hjælpe du starter din rejse i verden af ​​kajaksejlads:

Forbered dig på det kajakaktivitet. Dette indebærer ikke blot den rigtige outfit, men at få en god kajak og finde en perfekt beliggenhed. Du kan leje eller købe en kajak afhængigt af dine behov og budget. Prøv at få en rekreativ kajak denne gang, da det vil være lettere og mere sikkert for en nybegynder som dig at bruge det. For lokationen, skal du vælge smult vande først. Der er ingen mening for dig at lære kajaksejlads i floder med kraftig strøm. Find en flod, ocean, dam, sø eller lagune, der vil gøre din havkajak praksis lettere og sikrere for dig.

Sådan kajak. Forbered dig på det kajakaktivitet.
Sådan kajak. Forbered dig på det kajakaktivitet.

Ride ind i din kajak. Find lavt vand, hvor det vil være lettere for dig ride kajak. Glem ikke at bære redningsvest på dette punkt. Start med at få det ene ben i først og derefter flytte din vægt til at lade det andet ben kommer i. Du kan eksperimentere på den mest komfortable og letteste metode for dig at komme i kajakken, indtil du får hænge af det.

Brug kajak pagaj. Hold pagajen på en måde

Brug kajak pagaj. Hold pagajen på en måde, at den konkave del af vingen vender mod dig med begge hænder. Må ikke fat i det med hænderne for tæt sammen, da dette vil gøre det paddling sværere for dig. Sådan går du frem, dyp din pagaj blad i vandet, der er tæt på placeringen af ​​dine fødder og derefter trække den, indtil den når din torso. Løft padle og derefter gentage processen blot, at du gøre det på din anden side.

Få dig væk fra kajakken. Gang på dock eller på land

Få dig væk fra kajakken. Gang på dock eller på land, er det tid til at komme væk fra kajakken. Det er nemt at gøre dette, men det er svært at komme i gang uden at blive våd især for en nybegynder som dig. Her er de bedste måder at komme væk fra kajakken uden at blive for våd:

  • Shore. Position ene ben på kysten med næsten alle af din kropsvægt på, at mund. Stand up forsigtigt indtil det tidspunkt, du er i stand til at sætte dit andet ben på kysten så godt.
  • Dock. Fastgør kajakken først og bruge den padle, så kajakken vil være stabil. Sving din bund fra kajakken og op på dækket. Derefter svinge benene ud af kajakken.

    Kajakroning er uden tvivl sjovt. Ride ind i din kajak.
    Kajakroning er uden tvivl sjovt. Ride ind i din kajak.

    Advance din kajak viden. Hvis du er seriøs omkring fremme i sport, har en formel instruktion om kajaksejlads. Der er en masse af klasser, som du kan tilmelde dig til, så du kan lære nyere og bedre færdigheder. Dette vil også give dig mulighed for at prøve andre former for kajakker og opleve forskellige former for vand betingelser.


    Kajak er en sport, der kan gøres sikkert, hvis du bliver guidet ordentligt fra starten af ​​din kajak tur. Derfor er det aldrig en god idé at gå væk fra et eventyr uden at få den rette uddannelse for denne sport. Så for at starte dit eventyr i kajak, tage noget tid nu til at lære håndværket. Før eller senere, vil du finde dig selv oplever selv de mest ekstreme eventyr kajaksejlads har at tilbyde.