O2s

Sådan justeres bøjlerne på din sadel

Vide, hvordan man justere bøjlerne på din sadel er en vigtig del af horsemanship. Hvis dine stigbøjler ikke er justeret rigtigt det vil kaste din saldo og gøre det sværere at styre din hest ordentligt. Fordi balance er meget vigtigt, når ridning, du ønsker at være i stand til at justere dine stigbøjler at hjælpe dig med at nå dine bedste balance muligt. Mens justering stigbøjler føles akavet i starten, med praksis vil det blive en del af din rutine.

Du kan justere dine stigbøjler enten fra jorden eller når den er monteret på din hest. Hvis du justere dine stigbøjler fra jorden, det første skridt er at finde dine stigbøjler. De vil være på hver side af din sadel og det er her dine fødder vil sidde, når du rider. Du vil have dine stigbøjler længe nok til at være behageligt, men kort nok til at give dig optimal kontrol over din hest.

For at holde en lille bøjning i knæene

Sådan justeres bøjlerne på din sadel. For at holde en lille bøjning i knæene.
Sådan justeres bøjlerne på din sadel. For at holde en lille bøjning i knæene.

For at holde en lille bøjning i knæene, bør stigbøjlen sidder lige under din ankel, når du er monteret. Når du først justere dine stigbøjler på jorden, skal du placere din hånd, hvor stigbøjlen læder tillægger sadlen. Stræk stigbøjlen, indtil den når fra sadlen til din armhule. Dette vil komme meget tæt på, hvor du har brug for bøjlerne til at være, og eventuelle små justeringer kan foretages, når du bliver monteret.

Når du er monteret, kan du justere dine stigbøjler ved at sikre, at hvis dine ben er hængende ud af bøjlerne de bør være lidt under din ankel. Ved at stå i din sadel, kan du kontrollere bredden af ​​rummet mellem dig og din sadel. Der bør være en nogenlunde 4 "rum. Hvis du er en begyndelse rytter, ville det være sikrere at forkorte dine stigbøjler, indtil du er mere erfaren. Hvis du opdager, at dine fødder er falder ud af dine stigbøjler når dine fødder er nede, er de absolut for lang.

Når du kender længden af ​​bøjlerne

Når du kender længden af ​​bøjlerne, find den glidende spænde på indersiden af ​​stigbøjlen læder. Træk læder, der lægger din stigbøjle ved at trække den nederste ende op mod sadlen. Når du har bøjlerne justeres komfortabelt, skub klippet tilbage på læderet for at låse læderet på plads. Nogle sadler har spænder, der justerer de stigbøjlen læder, med denne type sadel, træk læder, hvor du har brug for dem, og refasten spænderne. Placér din fod i stigbøjlen, og tryk forsigtigt ned for at indstille bøjlerne efter justering dem. Hvis du har brug for at forlænge dine stigbøjler trykke ned med foden, vil hjælpe med at flytte bøjlerne på plads.

Mens det ser ud som en simpel ting

Når du kender længden af ​​bøjlerne. Mens det ser ud som en simpel ting.
Når du kender længden af ​​bøjlerne. Mens det ser ud som en simpel ting.

Mens det ser ud som en simpel ting, at have korrekte længde i bøjlerne er virkelig meget vigtigt i horsemanship. Og da der ikke altid vil være nogen til at hjælpe dig med din hest, er det vigtigt at vide, hvordan at justere bøjlerne på din sadel selv. Altid huske, når Ridning til aldrig sætte hele din fod dybt i stigbøjlen.