O2s

Sådan installeres en elektrisk ankerspil

Manuelt hæve et anker kræver en stor indsats

Manuelt hæve et anker kræver en stor indsats. Bortset fra dette, kan du udvikle ømme muskler eller rygsmerter, hvis du lægge alt for meget arbejde at forsøge at hæve noget, der er tungt. En løsning på dette er at bruge en elektrisk anker spil. Den elektriske anker spil giver dig mulighed for at hæve ankeret hurtigt og nemt. Hvis du har kendskab til opbygning og installation af båd mekanismer, installere en elektrisk ankerspil vil være let for dig. Læring dette vil ikke kun bringe dig mere komfort i dit sejlsport, vil det også give dig fordelen af ​​formindsket udgifter.

Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at installere en elektrisk ankerspil på din båd:

Sådan installeres en elektrisk ankerspil. Jeg nstallér anker switch.
Sådan installeres en elektrisk ankerspil. Jeg nstallér anker switch.

  • Køb EL anker spil. Køb en elektrisk ankerspil fra en lokal sejlads eller sportsforretning. Du kan også tjekke online på hjemmesiden wmjmarine.com . De har masser at vælge imellem. Hvis du ønsker at sammenligne mærker og modeller, kan du gå til webstedet alibaba.com . Du kan kontakte forskellige leverandører af elektriske ankerspil.
  • Vælg en placering. Kontroller din båd og vælg en placering, hvor du vil installere den elektriske anker tøs. Når du vælger en placering, sørg for, at den elektriske anker spil vil være i stand til at gøre sit arbejde uden hindringer. Du kan sætte dig ind i de dele af den mekanisme, så du kan vælge den bedste placering. Læs manualen først, før du begynder at gøre noget.
  • Deck rulle. Den første ting du skal installere, er dækket rulle. Montere den på det sted, du har valgt. Der er bolte, der følger med EL anker spil, så det er nemt at montere den på plads. Opsætning af spillet og bringe den på dækket rulle. Fastgør spillet med bolte også. Spænd boltene, således at den monterede dæk rulle vil ikke flytte fra sin plads, mens du sænke eller hæve ankeret.
  • Jeg nstallér anker switch. Det næste skridt er at installere anker kontakten. Ankeret kontakten består af to kabler, der anvendes til at sænke og hæve ankeret. Forbind disse ledninger til polerne på anker kontakten. Brug en ledning på jorden og køre den på den side af kontakten. Test anker kontakten for at se om det virker korrekt. Du kan følge vejledningen på den håndbog, der fulgte med EL anker spil for at hjælpe dig med installationen.


Det er alt

Det er alt, du behøver at vide, hvis du ønsker at installere en elektrisk ankerspil på din båd. Nu hvor du har den elektriske anker spil, behøver du ikke at hæve og sænke ankeret manuelt. Det kræver en minimal indsats, så du kan få mere energi at gøre noget andet. Dette vil gøre det lettere for dig at arbejde på ankeret. Sørg for at din EL anker spil er installeret korrekt, og at der ikke er nogen hindringer, så det kan fungere gnidningsløst uden at ødelægge noget på båden.