O2s

Sådan indtaste for at vinde Disney Dream ferier

Disney! Bare den blotte navn byder visioner om sjovt, at hele familien kan nyde. Selvfølgelig er at gå på en Disney Dream Vacation ikke billig, for at sige det mildt. For eksempel koster det regulære "Magic Your Way" billet, som lader en voksen gå ind et enkelt tema park for en dag, lidt mere end 65€ (ca. 60€ for børn). Hvis du ønsker at opgradere denne base billet til en park hopper option (hvor du kan indtaste alle de forlystelsesparker), ville du nødt til at tilføje en anden 45€ (plus moms). Dette er blot et absolut minimum af dine udgifter, fordi det naturligvis du vil også nødt til at tænke på mad, husly, og din rejse til og fra parken. Med alt det er sagt, er det stadig ikke umuligt at behandle din familie til en Disney drøm ferie. Der er familie pakker, der tilbyder betydelige rabatter fra basispriser, plus selvfølgelig er der også heftig rabatter for off-season ture. Og der er chance for, at du rent faktisk ville vinde en Disney ferie! Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan du indtaster for at vinde Disney drøm ferier, her er nogle tips og retningslinjer til at hjælpe dig ud:

Sådan indtaste for at vinde disney dream ferier. Åbn en ny e-mail-konto.
Sådan indtaste for at vinde disney dream ferier. Åbn en ny e-mail-konto.

  • Åbn en ny e-mail-konto. Hvis du ikke ønsker din e-mail at blive bombarderet af konkurrencer meddelelser og advarsler, kan det være bedst, at du opretter en helt ny e-mail-konto, som du ville bruge til at deltage konkurrencer og konkurrencer. Fordi der er en masse online-konkurrencer tilbyde Disney ferier som deres store gevinst, er det nemt nok at tilmelde dig: men det kan være en hovedpine at skulle beskæftige sig med alle de advarsler og mails, der kommer med den.
  • Gå til mousesavers.com . På dette site kan du finde en liste over nogle konkurrencer og tombola, der tilbyder Disney-relaterede præmier, herunder en tur til Disney World selv. Har læst igennem grundigt og klik på linkene for at finde ud af de officielle regler, der vil kvalificere dig til at deltage. Fristerne for indrejse er angivet som godt.
  • Gå til World Disney World Resort officielle hjemmeside . Dette er en af ​​dine bedste kilder til løbende konkurrencer med en drøm ferie som den store præmie. Sørg for, at du tjekker dette site i ny og næ, og du kan også følge dem på Twitter eller bliv opdateret via Facebook. Du bør også tilmelde dig til opdateringer og du vil komme til at modtage de nyeste promotions eller detaljer om de løbende konkurrencer via din e-mail.
  • Gå til Disney film belønninger hjemmeside . En af de igangværende konkurrencer på dette site er Toy Story 3 Great Escapes Giveaway, med en Disney Dream Cruise for en familie af 4. Der er ingen gebyrer, der skal betales, eller nogen køb påkrævet. Konkurrencen slutter den 31. januar 2011.


Der er masser af andre muligheder for at vinde Disney Dream ferier for dig og din familie: det mest vigtige ting at gøre, er at holde dine heads up til løbende konkurrencer og lodtrækninger. Bare husk, at omsætningen for disse konkurrencer er som regel meget hurtigt, så du bedre være på tæerne! Held og lykke, og håber dette hjalp!