O2s

Sådan indstilles ruter på en ny bouldering væg

Klatrevægge kan ske ikke kun i visse anlæg, men også i dit hjem. Hvis du har en ny bouldering væg i dit sted, kan du oprette sjove og interessante spil fra det. Dette kan føje til behagelig atmosfære at arbejde ud, og derfor kan forlænge det. Bortset fra øvelser, kan en bouldering væg være en måde at knytte bånd og have det sjovt med din familie og venner. Men før noget andet, skal du oprette ruter. Indstilling ruter for en ny bouldering væg kan være svært i starten, fordi du ikke kan vide, hvor du skal starte, men der er ingen grund for dig at bekymre dig. Ruterne primært afhænge af din kreativitet, og du være sikker på at du altid kan starte forfra. Her er hvordan du kan indstille ruter på en ny bouldering væg.

  • Få på væggen. Du er nødt til at komme på væggen og klatre langs den sidelæns. Den højeste greb bør være mindre end 20 meter-mærket, fordi bouldering normalt sker under 20 ft For det første, kan du prøve at dirigere ruten lige sidelæns. Brug den største og den nemmeste fod og hånd holder. Du kan spørge en ven til at sætte et stykke farvet tape over hver af lastrummet, du brugte.
  • Skabe interessante ruter. Når man nåede enden af ​​væggen, klatre dig vej tilbage til den modsatte retning. Du kan stadig bruge de nemme lastrum, men gør ruten hårdere ved at gå op og ned eller zig zag. Du kan spørge en ven til at sætte et stykke farvet tape i forskellige farver fra den forrige for denne specifikke løb.
  • Gentag trin. Denne gang, kan du bruge hårdere lastrum for hver af de løb. Indarbejd forskellige faglige niveauer på hver kørsel. Du kan også bruge holder dig brugt før i flere kørsler. Men sørg for, at du placerer båndet ved siden af ​​de andre bånd.
  • Vær kreativ. Du kan prøve en anden strategi for at holde de ruter hårdt i hele. Det hænger simpelthen afhænger af dig. Det centrale er, at du holder ruterne sjovt og interessant. Må ikke være bange for at tage holder ned og måske starte forfra, når du føler, at muren er begyndt at få kedeligt.
  • Spørg efter andre perspektiver. Du kan spørge din ven til at komme over at hjælpe dig med de ruter til din bouldering væg. Dette vil holde dine ruter interessant, og hjælpe dig krydre dine ruter.
  • Maksimer din plads. Sammenlignet med andre bouldering vægge, hvis du arbejder på et hjem væg bør du sikre dig du gøre mest muligt ud af rummet. I andet sted, såsom et fitnesscenter, kan du markere specifikke besidder danner en rute. Du kan prøve at angive rækkefølgen af ​​bevægelser og ikke blot holder at bruge. Ved at gøre dette, kan du indstille kampesten udfordringer og problemer med mange antal træk.


Må ikke være bange for at få kreative

Sådan indstilles ruter på en ny bouldering væg. Skabe interessante ruter.
Sådan indstilles ruter på en ny bouldering væg. Skabe interessante ruter.

Må ikke være bange for at få kreative. En rute på en bouldering væg kan ændres, hvis du føler, det mangler sjov eller udfordring faktor. Sørg for at du er tilfreds med dine ruter, og snart nok, kan du have det sjovt klatring.