O2s

Sådan hud polish

Hud Polering er en speciel form for exfoliation

Hud Polering er en speciel form for exfoliation, processen med at fjerne døde celler, der akkumuleres på hudoverfladen. Det stiller nye og sunde celler synlige, hvilket gør huden ser glattere, blødere og mere glødende. Det bruger specielle ingredienser, der forsøger at opnå en mere jævn effekt på huden. Den kombinerer kemisk og mekanisk exfoliation.

Sådan hud polish. Hud polish på ansigt.
Sådan hud polish. Hud polish på ansigt.

For eksempel kan de anvende knuste skaller og efterfølges af en eksfoliant, som er kemisk baseret. Der er også en slags fugtgivende og toning processen for at fuldføre proceduren.

Så du ønsker at polere din hud og give denne glød, at andre exfoliants ikke kan give? Her er nogle måder.

  • Hud polish på ansigt: Spørg din hudlæge hvilken slags produkter passer til din hudtype, især dit ansigt. Må ikke købe i håndkøb produkter uden at vide hvad du har brug for dit ansigt, da dit ansigt hud er så sart. Du kan ikke risikere irriterende dit ansigt, da dette er den første ting, folk bemærker. Læger anbefaler ofte produkter med a-hydroxy-og salicylsyre. Må ikke overdrive hud polish på din hud for at undgå at beskadige og fjerne dine nye hudceller.
  • Krop polish: Det er ikke nok at polere dit ansigt. Dette vil gøre en ujævn tone på din hud, især når hals og ansigt mødes. Sørg også, at du bruger produkter, der er anbefalet af din hudlæge. Må polering på din krop og fødder i løbet af badetid. Du kan anvende små mængder på din hud og bevæger sig i cirkelbevægelser fra anklen til din hals. Vær ekstra forsigtig med at anvende på følsomme områder såsom armhulen eller pubesområde. Brug en børste med langt skaft, så du vil være i stand til at nå din ryg. Må ikke haste med pudse din hud, så din hud vil ikke blive såret. Du vil føle, at din hud er glødende i sundhed og renlighed når du skylle polish. Du kan have til at bruge nogle fugtighedscreme, så du vil opleve bedre effekter.
  • Foot polish: Dine fødder har brug for polish også. Det er den ene side af kroppen, der gør det fysiske hårde arbejde med at gå rundt og bære hele din krop. Det er godt at behandle dine fødder med denne form for afslapning og foryngelse. Du er nødt til at konsultere din læge igen for dette. De fleste læger anbefaler en polish, der er stærkere end det, der bruges på hud og ansigt.

Start med iblødsætning fødderne i vand

Hud polering er en speciel form for exfoliation. Start med iblødsætning fødderne i vand.
Hud polering er en speciel form for exfoliation. Start med iblødsætning fødderne i vand.

Start med iblødsætning fødderne i vand, hvis du ikke gør det i løbet af badetid. Påfør en generøs mængde på huden, og gnid nøje derefter arbejder hen imod tæerne. Du kan endda bruge en pimpsten til at fjerne hård hud fra dine fødder. Bare vær sikker på at du ikke overdrive det, da du kan skade dine fødder. Beskyt dine fødder fra callus ved hjælp af bløde hjemmesko og sokker og anvende mund fugtighedscreme.

Polering din hud kan være noget dyrt med alle de produkter, du kan få brug for. Det kan synes upraktisk for folk, der er stram i deres budget. Der er også hjemmelavede pudse du kan prøve.