O2s

Sådan holder sølv smykker lyse

Holde sølv smykker så lyse

Holde sølv smykker så lyse, plette-fri og klar-to-wear som muligt, er forholdsvis let. Først forstå, at en absolut plette-fri tilværelse for din sølv smykker er umuligt at opnå, en af ​​de egenskaber i øvrigt med et sølvindhold (hvad enten det er smykker, bestik eller noget andet) er, at den er bundet til at plette som sølvindhold interagerer med den omgivende luft og fugt. Dog vil de metoder, som du gemmer dine sølv smykker og den omhu, som du rense det sikre mange års slid og nydelse.

Sådan holder sølv smykker lyse. Når det uundgåelige anløbning sker.
Sådan holder sølv smykker lyse. Når det uundgåelige anløbning sker.

  1. Sølv smykker bør opbevares på et køligt, tørt sted på en måde, der afskrækker de enkelte stykker fra hamrer ind i hinanden (husk, sølv smykker er blød og ganske modtagelige for ridser, dings og lignende). Ideelt set bør alle sølv smykker opbevares i plette-bevis poser, men det er nok ikke en praktisk løsning for de fleste mennesker, og heldigvis en standard smykkeskrin med sine foret og partitioneret rum fungerer fint.
  2. Afskrække overskydende fugt i luften fra ødelægger din sølv smykker ved at gemme små poser af tørremiddel eller silicagel i med din sølv smykker samling. Disse små poser er tilgængelige fra et vilkårligt antal online leverandører og vil hjælpe med at absorbere overskydende fugt i det omkringliggende område og støtte i at holde din sølv smykker skinnende og lyse.
  3. Når det uundgåelige anløbning sker, skal du bruge en juvelerbutik behandlet polering klud til at fjerne plette oprustning. Disse klude er billige og kan fremstå som to klude syet sammen, den ene klud behandles med en blid sølv polermiddel, og den anden klud til at polere din sølv smykker til en dejlig lys glans. For kringlet designet sølv smykker prøve at bruge en sølv pasta og en blød tandbørste, der arbejder pastaen i enhver lille krinkelkroge, når det er afsluttet, fjernes pastaen med en anden blød tandbørste og varmt vand, og lad dine smykker til tørre grundigt, før re-lagring. Ved rengøring, husk at tryk forsigtigt kun, da sølv smykker er tilbøjelig til bøjning og selv bryde, hvis det er menneskeskabte håndteres for meget.
  4. Selvom det er fristende, så prøv at holde sig væk fra barske flydende kemiske rengøringsmidler såsom Tarn-X. Ja, det vil fjerne stort set alle spor af plette meget hurtigt, men vil din sølv smykker også frataget sin mellow glød og vil i stedet komme ud hårdt hvid-sølv. Især holde sig væk fra sådanne kemiske rengøringsmidler, hvis du forsøger at rense vintage eller antikke sølv smykker, som sådan stripning af de smykker s patina kan faktisk devaluere et stykke.
  5. Gør det til en vane at ifører din sølv smykker (eller nogen smykker for den sags skyld) sidste, efter du har gjort makeup og hårprodukter og parfume, som nogen af ​​disse produkter kan forårsage en kemisk reaktion, der kan spotte dit lyse sølv smykker og gøre din næste polering session vanskeligere.