O2s

Sådan holder finish på brillestel

I årevis har jeg set kunder kommer ind i min butik

I årevis har jeg set kunder kommer ind i min butik. Nogle var harmdirrende. Andre blev helt forstå. Problemet var stadig alle de samme. Mange mennesker har problemer med at holde den finish på brillestel.

Finishes variere afhængig af producenten. Der er hvor nøglen er.

Mange metalstel du vil finde hårdt for at holde finish på grund af deres ætsende egenskaber. En af de største årsager til, at finish på brillestel udtømning skyldes nikkel. Når nikkel blander sig med god gammeldags krop kemi, der opstår korrosion. De fleste mennesker oplever en reaktion på deres hud så godt. Normalt en kløende plaster og undertiden sår udvikle sig.

At forhindre finish på din brillestel fra bænken

Sådan holder finish på brillestel. I årevis har jeg set kunder kommer ind i min butik.
Sådan holder finish på brillestel. I årevis har jeg set kunder kommer ind i min butik.

For at forhindre finish på dine brillestel fra bænken, en af ​​de bedste ting, du kan gøre, er periodisk pels din ramme med klar neglelak. Dernæst skal du sørge for at rense dine briller med de rette løsninger. Hver dag får jeg en ny person fortæller mig, de fandt nogle mirakel renere for deres rammer.

Én kunde var fuldstændig imponeret, at hans metode til at bruge sine fingre og nogle håndsæbe var årsag at dette kan ske. Håndsæber er fyldt med kemikalier, som dræber bakterier, og kan spise lige gennem finish på dine briller. Alkoholer, ammoniak opløsningsmidler, opvaskemiddel, metal polermaskiner, og jeg havde selv en sød, lille, gammel dame fortæller mig, at hun satte hendes i opvaskemaskinen. Alle disse ting kan ødelægge finish på dine briller over tid.

De er helt for barsk og er ikke korrekt pH-afbalanceret

De er helt for barsk og er ikke korrekt pH afbalanceret. Den bedste ting at bruge kommer fra monokel butikken selv. De har gjort det meget nemt for dig at få de bedste ting at rense dine briller med. De bruger en simpel mildt rengøringsmiddel blandet med vand og lys alkohol. Monokel spray eller monokel vådservietter er bedst at bruge. Holde finish på dine briller, er op til dig. Det undrer mig, hver dag, at folk ville behandle noget, som de har betalt flere hundrede dollars for og slid hverdagen så uforsigtigt.

At forhindre finish på din brillestel fra bænken. De er helt for barsk og er ikke korrekt pH-afbalanceret.
At forhindre finish på din brillestel fra bænken. De er helt for barsk og er ikke korrekt pH-afbalanceret.

Finishen på plastik rammer tendens til at tørre, når de bliver ældre. En af de bedste måder at holde finish er en lys frakke af klare neglelak. Desuden vil et lys gnide i vaseline omkring hver tredje måned bidrage til at holde en plastik brillestel skinnende. Men du er nødt til at være forsigtig der. Fordi alle er med på vognen for at gøre briller, er der forskellige blandinger af plast. Nogle er blandet med polyamider, som har tendens til at have en tørrere mat finish. Vær sikker på at spørge din optiker for de bedste måder at rense og pleje for dette materiale. Han vil højst sandsynligt henvise dig til en enkel løsning, som de sælger.

Papirhåndklæder og træprodukter i almindelighed kan også ridse finish af dine smukke briller. Vil du tørre ned din bil med et stykke køkkenrulle? Selvfølgelig ikke. Det er den samme idé. De fleste briller kommer med en speciel mikrofiber klud til rengøring, så det er bedst at bruge det.