O2s

Sådan holder du styr på din golf handicap online gratis

Golf er en populær sport blandt de velhavende

Golf er en populær sport blandt de velhavende. Det indebærer brug af en klub og en bold, hvor en golfspiller bedømmes en vinder baseret på hans evne til at ramme bolden, skyde den i hullet, mens du bruger det mindste antal slag. Der er ingen standard spilleregler for golf, som forskellige golfbaner har unikke landskaber. En sædvanlig golfbane består af 18 huller, strategisk markeret med flag. Hvis der kun 9 huller er til rådighed, er 2 runder spilles for at nå 18 huller. De fleste huller er udformet på en sådan måde, at tee-off punkt har en god sigtelinje til hullet. Nogle, på den anden side, eller de mere udfordrende, er dem, der bøjes til venstre eller højre.

Den faktiske golf score beregnes ved at fratrække en værdi

Den faktiske golf score beregnes ved at fratrække en værdi, der hedder handicap formular antallet af slag spilleren har foretaget i hele forløbet af spillet. Handicap er den værdi, der anvendes ved amatør golfspillere til at registrere og måle deres evne til at spille den svære sport i forhold til andre mennesker. Det på en måde giver forskellige aktører af varierende evner til at spille sammen som det på en måde udligner spillerne og fjerner "bias" for spillerne ved de yderste ender af spektret. Således en højere handicap værdi tyder dårlige spillefærdigheder i forhold til en med lavere handicap værdi.

Der er forskellige regler vedrørende handicap pr land

Der er forskellige regler vedrørende handicap pr land, men generelt organisation med hovedsæde i Skotland tillader alle handicap systemer rundt omkring i verden, undtagen i Europa, Mexico og Canada. I USA og Mexico, gælder Europa Golf Association regler, mens i Canada, er Royal Canadian Golf Association regler anvendes. Også, er handicap fastsat af golfkøller eller nationale golf organisationer. Så uanset om du er nybegynder eller en hyppig spiller, lige så længe du spiller golf henkastet, du har et handicap værdi for at holde styr på dine spil scoringer. Det skal dog nævnes, at handicap-systemer ikke anvendes i professionelle golf spil.

Da scoring er din eneste måde at måle din forbedring i denne prestigefyldte sport, er det vigtigt, at du er i stand til at overvåge dine partiturer og computer til dit handicap. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gøre dette med en pen, papir og lommeregner så mange online sites giver denne fantastiske service gratis!

  • . Materialer Hvad vil du kun brug for, er følgende: en computer og internetadgang.
  • Vigtig information. Du skal kende kurset rating, hældning, længde og par af golfbanen, du spiller. Disse vil være af afgørende betydning i beregningen af ​​dit handicap værdi.
  • Værdifulde steder. Tjek de lokaliteter, der er anført nedenfor. Disse er de mest nyttige af alle anmeldelser: www.golflink.com og golf.sports.yahoo.com
  • Advarende ord. Vær opmærksom troede, at de beregnede ulemper i de ovennævnte steder ikke er officielle Ghin værdier. Du er forpligtet til at betale omkring 25€ til 40€, bør du bruge en Ghin-akkrediteret offentligt handicap værdi.


Så der har du det

Sådan holder du styr på din golf handicap online gratis. Golf er en populær sport blandt de velhavende.
Sådan holder du styr på din golf handicap online gratis. Golf er en populær sport blandt de velhavende.

Så der har du det. Hvad venter du på? Tee din vej til en vellykket golf spil og nyde en problemfri måde at computing for dit handicap!