O2s

Sådan holder du et budget på spring break

Med spring break lige rundt om hjørnet for mange college og høje børn, de vil få brug for at runde op alle de penge de kan for denne uge af sjov. Da de tilbringer størstedelen af ​​deres tid i skolen og studere, ikke alle studerende har penge til at gå alle ud for spring break. Nogle studerende vil få brug for at få kreative med hensyn til hvor de gå, og hvordan de bruger spring break, som gør hver dollar tæller. Denne artikel bør hjælpe dem med at lære hvordan du skal bruge spring break på et budget.

Trin 1

Opsæt dit budget. Tag et kig på, hvor mange penge du har at spille med for spring break og hvad er et rimeligt beløb at bruge. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvad du kan og ikke kan gøre. Hold dig til budgettet.

Trin 2

Sådan holder du et budget på spring break. Planlæg hvordan du skal bruge dine penge.
Sådan holder du et budget på spring break. Planlæg hvordan du skal bruge dine penge.

Planlæg hvordan du skal bruge dine penge. Nu hvor du har en idé om, hvor mange penge du er villig til at bruge på spring break, skal du komme med en samlet plan for, hvordan du kommer til at sprede det ud. Hvad vil du bruge på transport? Hvad vil du bruge på bolig? Hvad vil du bruge på underholdning og mad? Dette vil nedbryde dig budget mere klart og giver dig mulighed for at forstå, hvad du bruger og hvor.

Trin 3

Overvej samkørsel. For at skære ned på din transport budget, ikke engang tænke på at flyve, eller for den sags skyld køre alene. Prøv at oprette en delebil med et par mennesker, der går med dig. Denne måde kan du alle kan dele udgifterne til gas og andre transportudgifter.

Trin 4

Del et hotelværelse. Forsøger at få så mange mennesker som du kan ind i et hotelværelse kan lyde som en fantastisk måde at spare penge, men det er virkelig ikke rimelig. De fleste hoteller vil give et maksimum af fire voksne per værelse. Prøv at få fire personer til et værelse, den måde du kan stadig sove komfortabelt og spare penge på værelset kostede.

Trin 5

Del et hotelværelse. Købe mad fra en købmand.
Del et hotelværelse. Købe mad fra en købmand.

Købe mad fra en købmand. Må ikke forvente at kunne gå ud hver aften til middag, hvis du virkelig forsøger at reducere omkostningerne. I stedet, når du først komme til din destination, gå til den lokale købmand og købe mad, som du kan forberede i hotelværelset. Dette vil helt sikkert hjælpe med at spare penge.


Hvis du ønsker at gå alle ud for spring break, så bliver du nødt til at planlægge og spare op alle de penge du kan. Disse tips skal hjælpe dig har en stor tid på et stramt budget.

Denne artikel blev leveret af forfatterne på Livelovecoffee.com , en online kaffebar med artikler diskuterer interessante morgen chats og anmeldelser på Bunn kaffemaskiner , Kaffekværn og espressomaskine .