O2s

Sådan holder du dine briller glider af din næse

Har du ofte irriteret, frustreret eller irriteret, fordi dine briller holder på glide ned næsen? Du har prøvet alt, og alligevel, det samme problem fortsætter.

Sådan holder du dine briller glider af din næse. Slippe af med den overskydende olie på næsen.
Sådan holder du dine briller glider af din næse. Slippe af med den overskydende olie på næsen.

Her er flere tips om, hvordan du kan forhindre, at dine briller glider din næse.

  • Slippe af med den overskydende olie på næsen. Den mest almindelige grund til, at et par briller holder på glide ned din næse er, at den overskydende olie på din næse får den til at glide. Hvad du skal gøre for at afhjælpe dette problem er simpelthen at få din næse olie fri. Du kan gøre dette ved hjælp af en ansigts vask, der reducerer produktionen af ​​olie på dit ansigt. Bare glem ikke at konsultere din hudlæge, hvilke af de mange produkter på markedet passer bedst til din hudtype.
  • Rens dine briller ofte. Konstant brug af dine briller forårsager olie til at bygge op på sin "noserest" (kernen i dine briller). Brug en mikrofiber optisk rengøring klud til at tørre olien væk fra den noserest af dine briller vil gøre det trick.
  • Spænd rammen af dine briller. Når du køber dine briller, så sørg for at rammen passer dit ansigt ordentligt. Du skal blot bede din monokel shop at stramme det for dig, eller du kan ordne det ved dig selv ved at stramme skruerne på dine briller ved hjælp af en skruetrækker. Dine briller ville helt sikkert glide ned på næsen, hvis det passer dit ansigt løst.
  • Perfekt bro pasform. Briller kan komme i forskellige størrelser og har forskellige former for noserests. De fleste af os fokusere på stil og farve af de briller, når vi køber dem, og på grund af dette, vi ofte overser betydningen af, hvordan de passer broen af ​​vores næse. Bortset fra den måde ramme hviler på vores ører, det er kernen i de briller som holder det på vores ansigt. Nogle centerpieces er justerbare, men nogle er ikke. Når du køber et par briller, den første ting, du bør kigge efter er, hvordan den hviler på broen af ​​din næse, især hvis du køber en ikke-justerbar ramme. Og hvis du planlægger at betale penge for en justerbar ét har det justeres i glassene butikken, da de har den nødvendige viden, færdigheder og ekspertise i at gøre det. Gør det forkert, kan det forårsage unødvendig pres på den justerbare noserest som ville få det til sidst knækker.
  • Ændre formen af rammen. Rammen på dine briller bør strække på bagsiden af dine ører, da det ville give den nødvendige støtte for at undgå det glider ned. Du kan bøje enden del af rammen i henhold til formen af ​​dit øre. Hvis rammen er lavet af plastic, kan en hår slag-tørretumbler komme i handy. Expose rammen af ​​dine briller til den varme luft, der kommer ud af slag-tørretumbler, og bøj det langsomt (i henhold til formen af ​​dine ører) som det bliver mere fleksibel og blødere. Det ville gå tilbage til sin oprindelige hårdhed, når det køler af.


Hvis alt andet fejler, købe et par nye briller, der passer dig perfekt.