O2s

Sådan holder børnene travlt i løbet af et cross - country biltur

Er du og din familie går på en cross-country-drev? Har dine børn har en tendens til at drive dig til vanvid med deres klager eller kampe under lange bilture gør du ønsker at forlade dem på næste resten stop?

Sådan holder børnene travlt i løbet af et cross - country biltur. Medbring dit artilleri.
Sådan holder børnene travlt i løbet af et cross - country biltur. Medbring dit artilleri.

Hvis du ønsker at holde din sanity intakt under en lang køretur med dine børn, her er nogle forslag til at hjælpe gøre turen sjovere for alle. Det centrale er i præparatet. Før du trækker over og smide ud dem ud eller beslutte at aflyse hele turen helt, tage en dyb indånding og læs videre!

  • Medbring dit artilleri. Saml nogle ting, du kan bringe på bilen ride med dig, men ikke vise det til børnene endnu. Bring det ud, når du er på farten. På denne måde vil det være ny, og det betyder sjovt og spændende for dem. Pick ud et spil kort eller et par rejse-størrelse spil, såsom en magnetisk skak eller dam sæt.
  • Fortæl dine børn til at medbringe deres egen underholdning. Lad hvert barn bringe noget på bilen ride med dem, at de kan lege med. Lad dem vide på forhånd, at mor ikke er en underholdnings-center, så de bør være ansvarlige for deres egen sjov. Nogle børn kan vælge at medbringe farveblyanter og en malebog. Andre børn kan vælge bøger og andre læsestof. Screene poster, før de får pakket. Unge børn vil måske bringe elektroniske spil som et stykke legetøj bærbar computer, PSP eller andre elektroniske legetøj.
  • Ilæg ipod med deres sange. Alle får en tur med musikvalg for at sikre, at iPod har sange alle kan nyde. Syng med sange kan drive dig til vanvid, og efterlade dig med sidste sang syndrom, men det vil hjælpe børnene fordrive tiden.
  • Før de rider, sørg for at de er komfortable. Har børnene spiser og bruge badeværelset, selv før de strop i deres autostole. Det vil drive dig til vanvid at skulle holde trække over bare så de kan bruge potte. For småbørn, kan du ønsker at bruge bleer under en lang køretur for nemheds skyld.
  • Pak snacks. Har en lille køler eller mad og drikke i bilen med dig. Undgå at bringe sukkerholdige drikkevarer og godbidder, eller det kan gøre dem ønsker at hoppe fra væggene.
  • Lad tidligt. Afhængig af hvor du skal hen, kan du ønsker at afvige dit hjem meget tidligt i morgen. Dine børn kan stadig være søvnig og vælge at sove i et par timer mere, før de begynder spekulerer på, hvad du skal gøre for dem at holde dem underholdt. Der vil også være mindre trafik på vejen, så din rejse tid kan skæres tilbage.
  • Spil i-spion. Dette klassiske bil ride spil har opholdt sig omkring, fordi det virker. Kig efter obskure ting i det hverdagsagtige. Du kan endda I-Spy skyformationer for at gøre det vanskeligere for børnene. Dette spil virker for de fleste børn.
  • Være en tour guide. Påpeg de interessante steder at se mens du er på farten. Fortæl børnene, hvor du er, især når du krydser en tilstand linje. Bilture kan være interessant, når du være opmærksom på hvad der foregår omkring dig. Hvis du bor i byen, lad dine børn nyde udendørs. Påpeg træerne og eventuelle dyr, du ser.


Du tror måske

Du tror måske, det er OK at lade børnene se videoer mens du er på lange bilture. Men de fleste børn allerede har for meget TV, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at stimulere deres fantasi? Det er også uforstyrret tid du har som en familie, så hvorfor ikke fange op på historier og samtale? Når børnene er ældre, kan de se tilbage på disse ture som tidspunkter, hvor du bundet som en familie. På denne måde kan en cross-country bil ride ikke blive om at nå destinationen, men hvordan du nød hinanden som en familie under rejsen.