O2s

Sådan holder barnligt pool vandet rent

Kiddie puljer er mindre versioner af de større puljer

Kiddie puljer er mindre versioner af de større puljer. Nogle barnligt puljer kan rumme op til 700 gallon og måske endda komme udstyret med deres egne små filtre. De er ofte oppustelige med bløde sider. De kommer i mange forskellige størrelser og designs. Problemet er, de kommer med meget blandede retninger og lidt hvis nogen kundesupport. At lære at holde en barnligt pulje er vandet rent er et vigtigt skridt til at sikre en sikker og børns sundhed, der bruger det barnligt pulje.

Sådan holder barnligt pool vandet rent. Fyld din pool med rent vand.
Sådan holder barnligt pool vandet rent. Fyld din pool med rent vand.

  1. Skrub din pool ren. Det foreslås, at du udfylder bunden af ​​din pool med varmt vand på omkring seks inches. Tilføj en halv til en kop blegemiddel til vandet. Brug beskyttelseshandsker til at tørre puljen ren. Komme ud snavs eller affald, der kan være i puljen. Når du er færdig, skal du tømme vandet på et sikkert sted, og lad puljen tørre ud.
  2. Fyld din pool med rent vand. Begyndende med en ren pool og rent vand er en fantastisk måde at starte ud. For at holde den ren være sikker på at placere din pool på en tarp. Sørg for, at børnene tørre deres fødder, før de kommer ind i puljen.
  3. Et andet godt tip er at sikre, at alle børn har tilstrækkelige badeværelse pauser. Ulykker sker, især med yngre børn. Selv om de måske ikke ønsker at stoppe med at spille til at tage en potte pause, bør voksne sørge for, at de gør.
  4. Find et dæksel, der passer til barnligt pool og bruger det hver dag. Hvis du ikke kan finde et cover, der passer du kan bruge et tarp. Find en presenning, der er større end puljen. Brug noget at holde kanterne. Store glatte sten eller mursten kan anbringes på kanterne af tarp at holde den på plads. Dette vil hjælpe med at holde ud vragrester og fugleklatter.
  5. En gang om ugen kan du ønsker at chokere din pool. De kemikalier at gøre dette kan købes hos din lokale stormagasin. Følg anvisningerne nøje. Brug en testkit bagefter at vise, hvornår det er sikkert at bruge puljen igen.
  6. Der er store redskaber, som du kan købe til skimme noget skidt ud af puljen såsom blade og snavs, der er i puljen. Det er værd at investeringen og vil hjælpe dig med at holde din barnligt pool vandet rent.
  7. Med mindre puljer, der ikke har filter system, foreslås det, at du tømmer puljen en gang om ugen og påfylde det. Uanset hvor vagt I er det muligt for alger og bakterier kan vokse. Mange steder anbefaler, at du tømmer puljen på en ugentlig basis. Mens dette kan øge din vandregning, vil det være mere sikkert. Det er også godt at flytte puljen på en regelmæssig basis. Puljen vil ikke kun dræbe græsset, at den dækker, kan det også tilskynde skimmelvækst i mørke våd jord nedenunder puljen.

Børn elsker puljer

Børn elsker puljer. Kiddie puljer er ideel for dem, der ikke ønsker tilsagn om en fuld størrelse pool. Regelmæssig vedligeholdelse på et barnligt pool vil hjælpe dig til at holde barnligt pool vandet rent og sundt.