O2s

Sådan helbredelse neglesvamp

At have en svamp infektion på nogen del af din krop kan være irriterende kløende og utroligt pinligt. Under svamp i dine negle er endnu mere ydmygende at sige det mildt. Du vil altid ønsker at skjule det fra dine venner, eller nogen for den sags skyld. Du kan ikke bære den sexede sandaler, som du altid har ønsket. Du kan ikke engang få dine negle gjort af den lokale skønhedssalon. Det kan virkelig være et mareridt i alle mulige aspekter. Du er ofte bange for andre mennesker dømme dig, når de finder ud af om din lille allergi. Frygt ikke mere, er der en måde at slippe af med det for evigt. Du er ikke håbløs, og det er noget, der let kan afhjælpes med al den avancerede teknologi og medicin til rådighed i dag. Hvis du vil vide mere om, hvordan man kan helbrede søm svamp, her er nogle meget nyttige tricks, som du kan følge og anvende.

Sådan helbredelse neglesvamp. Den første ting du skal gøre er at sørge for dine negle er rene.
Sådan helbredelse neglesvamp. Den første ting du skal gøre er at sørge for dine negle er rene.

  1. Den første ting du skal gøre er at sørge for dine negle er rene. Hvis du har neglelak på, omhyggeligt fjerne det ved at undgå det inficerede område så meget som muligt. Vask det med mild sæbe og vand, og dup det forsigtigt med et blødt håndklæde, indtil det er helt tørt. Det er meget vigtigt, at du gør dette trin, før du anvender nogen medicin.
  2. Hvis du ikke ønsker at bruge, kan du gå økologiske og lave din egen bod derhjemme. Du kan nemt gøre dette ved at kombinere æble cider eddike og hydrogenperoxid i et bassin. Det bør være 50-50 blanding. Soak inficerede negl / s for 45 minutter. Regelmæssigt gøre dette én gang om dagen for hurtige resultater.
  3. En anden mulighed ville være at bruge medicineret cremer eller salve, som du nemt kan finde på noget købmænd. Hvis du er usikker på hvad man kan få, tøver med at spørge apoteket i afgift. Sørg for at læse vejledningen først, før du anvender det.
  4. Piller er også tilgængelige for indtag for at undgå yderligere smitte. Det anbefales, at du konsultere din læge forud for at købe nogen form for medicin. Dette er for at sikre, at du får den rigtige slags.
  5. Hvis alt andet fejler, og infektionen har fået alt for alvorligt, fjerne din negl er din sidste udvej. Det kan være skræmmende, men det er det værd. Husk, det handler om dit helbred og dit velvære.

Der er mange valg, som du rent faktisk kan gøre for at fjerne den uønskede svamp i dine negle. Du behøver ikke engang at bruge en masse penge bare for at slippe af med det. Med nogle førstehjælp værktøjer hjemme og noget vand, kan du nemt oprette en blanding uden at skulle betale for noget. Bare husk, at du skal konsekvent og regelmæssigt følge og anvende den nævnte medicin for de bedste resultater. Det ville også hjælpe, at du konsultere din læge om det. Gøre lidt forskning, så du kan undgå at have det næste gang. Du kan hurtigt gøre dette ved hjælp af en computer med en Internet-adgang. Altid vedligeholde din personlige hygiejne bare for at være sikker på det vil ikke ske igen. Held og lykke!