O2s

Sådan handler du hos northridge fashion center

Den Northridge Fashion Center er en mainstream shopping center i det nordlige Los Angeles County. Den bedste måde at shoppe på Northridge Fashion Center er at tage din tid og tilbringe en dag. Det er ikke kun et indkøbscenter, men en spise og underholdning center. Der er over 170 butikker, restauranter og andre tjenester.

Den Northridge Fashion Center tog ganske bankende i 1994 i 6,8 Northridge jordskælvet. Det blev lukket i næsten et år, mens at blive renoveret efter den tunge skade i jordskælvet. The Mall er for nylig blevet renoveret igen på grund af sin alder. Det blev bygget i 1971 af mall standarder, er det gamle. Renoveringen omfattede tilføje mere plads og en open-air sektion. Udendørs er anlagt og dekoreret.

At handle på Northridge Fashion Center, vil du sandsynligvis brug for en kort

Sådan handler du hos northridge fashion center. At handle på Northridge Fashion Center, vil du sandsynligvis brug for en kort.
Sådan handler du hos northridge fashion center. At handle på Northridge Fashion Center, vil du sandsynligvis brug for en kort.

At handle på Northridge Fashion Center, vil du sandsynligvis brug for en kort eller en plan. Det bør ikke være for svært at finde, hvad du ønsker på denne mall. Hvis du er på udkig efter børnetøj eller merchandise, der er flere butikker at vælge imellem. Nogle af disse er Gap Børn og Baby Gap, Gymboree, rejsens Kidz skoforretning, Justice Just for Girls, Stride Rite, Build-a-Bear Workshop, og et par andre.

Der er fire store varehuse i Northridge Fashion Center. Macy er Macy er mænd og Home, JC Penney og Sears placeret der. Nogle af de andre butikker, hvor du kan købe mænd eller kvinders tøj er Abercrombie & Fitch, All Pro Sports, Ann Taylor Loft, Cache Beklædning, Charlotte Russe, Hollister Beklædning, Mænds Wearhouse Tux og mange andre. Det bør ikke være svært at finde den outfit, du har brug for på Northridge Fashion Center.

Udover de utallige butikker transporterer tilbehør, sko og smykker, er der mange bad, skønhed og helsebutikker i centrum. Bath & Body Works, Image Hair Studio, Merle Norman Cosmetics og Vitamin Verden er blot nogle af valgmulighederne. Også, glem ikke butikkerne til hjemmet indretning og elektronik. Apple Store, Designers Market og Swarovski Krystal er blandt de mange sådanne butikker.

For diverse elementer på Northridge Fashion Center

For diverse elementer på Northridge Fashion Center.
For diverse elementer på Northridge Fashion Center.

For diverse elementer på Northridge Fashion Center, er der Borders Books, Petworld og auto-centre. Der er en Pacific Theaters film hus at slappe af efter shopping. Hvis din shopping har arbejdet op en appetit, der er nogle restauranter lige i storcenteret, og andre i nærheden.

Udover shopping på Northridge Fashion Center, er der en landbrugerens marked og en familie Festival fra april til oktober. Også, Book En lysere fremtid afholdes på Macys fra 1. juli gennem 31. august.