O2s

Sådan gør manicure på en kammerat

Der er så mange ting, du kan gøre i løbet af en kammerat med dine nærmeste gal venner. Sleepovers er en tid til limning gennem aktiviteter som ser endeløse chick flicks, thumbing gennem blade og fotografere hinandens dummeste udgør. Du kan også vælge at have en "beauty sleepover" ved at give tips om hinandens mest flatterende kjole stilarter og forsøger på make-up. Og hvorfor ikke give hinanden en manicure? Her er nogle af de nemmeste skridt til at gøre manicure på en kammerat:

Forbered dine værktøjer

Forbered dine værktøjer. Det er vigtigt, at du har gode værktøjer for at give gode manicure. Det er mere hygiejnisk, at du har hver dit eget sæt af manicure værktøjer. De værktøjer, du vil bruge til manicure er følgende: fingernegl neglesaks, en blid smergel bord (ikke metal fil slags), neglebånd pusher, søm børste (til at fjerne snavs på din negl), neglebånd olie, søm buffer, sorter af søm polish, neglelakfjerner, klar lak til at indstille den farvede ene du anvender på dine negle, og masser af vatkugler og vatpinde. Du bør også bringe nogle hånd lotion til at fugte dine hænder.

Rens dine negle. Først og fremmest

Rens dine negle. Først og fremmest sørge for, at dine negle er rene eventuelle forureninger eller rester fra gamle pudsemidler. Vask dine hænder grundigt, anvende neglelak fjerner på hver søm, og rent snavs fra undersiden fingernegle. Hvis dine negle er for lange, kan du ønsker at bruge din fingernegl trimming til at skære dem til en mindre længde.

Suge dine negle. Til prep dine negle, kan du suge dem i varmt vand i fem minutter. Bagefter tørre dine negle med et blødt håndklæde.

Forme dine negle

Sådan gør manicure på en kammerat. Forbered dine værktøjer.
Sådan gør manicure på en kammerat. Forbered dine værktøjer.

Forme dine negle. Brug din smergel bord til at forme dine negle. Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan man korrekt forme dine negle, klik her . Brug neglebørste til at børste væk enhver støv, der samler sig på dine negle.

Fix dine neglebånd

Fix dine neglebånd. Dine neglebånd er huden på bunden af hver søm. Det er det område, hvor neglevæksten først opstår. Det er vigtigt at fugte neglebånd, at sikre en bedre vækst. For at gøre dette, gælder neglebånd olie på bunden af ​​dine negle og massere dem forsigtigt. Påfør neglebånd remover også for at skubbe tilbage neglebånd og fjerne døde hudceller. Vær meget forsigtig med ikke at rive dine neglebånd, da dette kan resultere i hangnails. Også undgå at skære dine neglebånd, skubbe dem tilbage med en neglebånd pind eller pusher bør være nok.

Moisturize dine hænder. Påfør lotion og massere hænder i en blid, cirkulær bevægelse.

Buff dine negle. Nail buffere hjælpe udjævne dine negle, for at sikre en mere jævn polsk program.

Påfør neglelak

Forbered dine værktøjer. Moisturize dine hænder.
Forbered dine værktøjer. Moisturize dine hænder.

Påfør neglelak. Det er vigtigt, at du øver dig i at anvende neglelak. Først, ryst den polske flasken for at sprede konsistens polish. Tag dækslet med pensel, og fjerne den overskydende farve ved at føre børsten på kanten af ​​flaskens åbning.

Begynder at anvende neglelak på midten af ​​neglen

Begynder at anvende neglelak på midten af ​​neglen. Derefter anvende farven på de to sider. Disse tre slag bør dække hele din negl. Husk, øve farve dit søm med netop disse tre slag.

Når farven tørrer, anvende en klar top coat på hver søm. Dette vil hjælpe med at give dine negle tilføjede glans, og det vil hjælpe indstille farven bedre.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle skridt til at huske, hvis du ønsker at gøre en manicure på en kammerat. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!