O2s

Sådan gør du side splittelser i gymnastik

Et af de grundlæggende holdninger

Et af de grundlæggende holdninger, som en gymnast skal vide, hvordan man gør, er en slids. Gymnaster kan derefter gå videre til andre avancerede stillinger og bevægelser, når de allerede har mestret slids. Det er vigtigt ikke at tvinge kroppen til at gøre slidsen, når den ikke konditioneret. Du skal gå gennem ordentlig træning med din gymnastik træner med henblik på at forberede kroppen i at gøre gymnastik øvelser. Følg nedenstående trin for at vide, hvordan man gør en slids.

Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at gøre en slids:

  • Arbejde med en træner. Forsøg ikke at skubbe din krop til at gøre side splits, når du ikke træne for at blive en gymnast. Ikke at gøre det på den rigtige måde, kan rive ledbånd på dine ben. Arbejde med nogen, der er en gymnast eller endnu bedre, få dig en træner til at lære dig den rigtige måde at gøre positionerne.
  • Varm op. Ligesom at udøve, skal du varme op din krop før du gør side splits. Du kan gøre dette ved at strække eller jogging i et par minutter. Dette vil løsne musklerne op, så det vil være klar til at gøre den side splits. Stræk din arm højt over dit hoved, når tæerne og gøre nogle knæ bøje at gøre din krop mere fleksibel og varmes op.
  • Doing side split. Gør det split position på gulvet. Spred dine ben på hver side af din krop, indtil du kan. Hvis du ikke er i stand til at sprede dine ben helt, bør du ikke tvinge dig selv. Du er lige begyndt, og i sidste ende vil være i stand til at gøre den side split position let, når du allerede er mere fleksible. Hold stillingen i nogle sekunder. Kontakt din gymnastik coach, hvis du gør det rigtige, og hvis din kropsholdning er korrekt.
  • Praksis regelmæssigt. Rest for en dag efter din første prøve at gøre den side split. Du vil føle øm efter at have prøvet at gøre den side split for første gang. Dette er normalt. Du skal bare nødt til at give dine muskler tid til at vænne sig til den position. Øv den holdning dagligt, og du vil se din forbedring. Du vil være i stand til at perfektionere side split position, hvis du bare øve hver dag. Begynde at gøre andre gymnastik Poses og teknikker, når du allerede mestrer slids.


Det er de trin

Sådan gør du side splittelser i gymnastik. Arbejde med en træner.
Sådan gør du side splittelser i gymnastik. Arbejde med en træner.

Det er de trin, du skal følge, hvis du ønsker at øve sig side deler sig i gymnastik. Gymnastik er en god sport at lære, da det øger fleksibiliteten og holder din krop lean og tonet. Det er bedre at begynde at lære gymnastik i en ung alder, fordi kroppen er mere fleksibel, når du er stadig ung. Du kan lære mere om videnskaben bag gymnastik ved at besøge hjemmesiden gymnasticbodies.com . Du vil finde nyttige oplysninger på hjemmesiden, herunder artikler, videoer, historie af gymnastik og nogle øvelser, du kan gøre, hvis du er interesseret i sporten.