O2s

Sådan gør du en skovhugger squat

For en ny person til vægtløftning og forsøger at lære korrekt teknik

For en ny person til vægtløftning og forsøger at lære korrekt teknik, er skovhugger squat et godt sted at starte. Bevægelsen kan ikke udføres, medmindre legemet holdes i korrekt position. En nytilkommen kan ikke forstå "korrekte position", medmindre tvunget ind i det, hvilket er, hvad der sker med denne øvelse. Korrekt position omfatter at holde brystet ud og nederste del af ryggen buet. Denne holdning er faktisk tvunget med denne squat bevægelse. Den skovhugger squat er også især nyttigt for dem fitness-entusiaster med skulder problemer, eller dem, der har brug for at undgå kompression af rygsøjlen og stress på den nedre ryg. Regelmæssig oplevelse vægt-løftere vil nyde denne squat blot for sin variation af normen, og dens lethed til setup. For hjemmet, er denne squat meget doable med standard hjem træningsudstyr.

Det nødvendige udstyr til at udføre en skovhugger squat omfatter hjørne af et rum, en vægtstang, og vægte for at indlæse på den ene ende. Af sikkerhedsmæssige grunde skal du sørge for at rydde eventuelle forhindringer inden for længden af ​​barbell og fortrinsvis mindst fem meter på hver side. Placere den tomme ende af vægtstangen i hjørnet af rummet. En første-timer måske ønsker at få fornemmelsen af ​​træning uden vægte tilføjet. Erfarne vægt-løftere kan indlæse så meget vægt som de er komfortable med.

Stå med fødderne spredt mindst skulder-bredde fra hinanden

Sådan gør du en skovhugger squat. For en ny person til vægtløftning og forsøger at lære korrekt teknik.
Sådan gør du en skovhugger squat. For en ny person til vægtløftning og forsøger at lære korrekt teknik.

Stå med fødderne spredt mindst skulder-bredde fra hinanden. Brug begge hænder til at hæve den forberedte bar til bryst-niveau. Fingers bør uløseligt forbundne du gribe fat i stangen. Bevar placeringen af ​​stangen i forhold til dit bryst, komfortabelt greb i dine hænder. Læn lidt fremad. Bøj i knæene, dyppe albuerne mellem knæene.

Den opadgående bevægelse bør kun bruge benet magt

Den opadgående bevægelse bør kun bruge benet magt, samme som den nedadgående bevægelse. Vær sikker på at holde stangen på brystet-niveau, der stadig hviler i dine hænder, som holder stangen i samme position som ved starten. En rep er fuldført, når du er vendt tilbage til en stående position. Hver rep bør være afsluttet på en kontrolleret måde, med en konstant, langsom hastighed.

Sørg for, at skovhugger squat forbliver i din rutine ved at holde det frisk. Variere mængden af ​​vægte er en given. Ændring af størrelsen af ​​vægten brugte plader vil ændre fornemmelsen af ​​baren og hvordan dine muskler reagerer på bevægelse i en rep. Positionen af ​​linjen i forhold til en vægt-løfterens krop vil også skabe subtile ændringer i muskel reaktion. Prøv at hæve overliggeren, hagen niveau i starten af ​​øvelsen, og så husk at opretholde denne samme position gennem hele rep. Et væbnet skovhugger squat, med de fyldte vægtskiver justeret i overensstemmelse hermed, vil også udgøre et nyttigt twist for enhver workout rutine.