O2s

Sådan gør du en Rollerblade grind

Før du forsøger at gøre en Rollerblade grind sørg for at have styr på det grundlæggende først. Dette er en avanceret teknik, og det er en god idé at være komfortable vinde hastighed, laver indviklede sving, spring, landing, og standsningssteder.

Sådan gør du en rollerblade grind. Det er også vigtigt at sørge for du har det rigtige udstyr.
Sådan gør du en rollerblade grind. Det er også vigtigt at sørge for du har det rigtige udstyr.

Når man begynder at gøre rollerblade kværner det er bedst at bære albue og knæbeskyttere, sammen med håndledsbeskyttere og hjelm. Fuld åbenhed: cement er hårdt og de fleste mennesker falder, mens de lærer, hvordan man male.

Det er også vigtigt at sørge for du har det rigtige udstyr

Det er også vigtigt at sørge for du har det rigtige udstyr. Mange høje ende multisportsbane mærker for aggressive inline skating, såsom K2 og Rocces, sælge modeller, der har male pladerne bygget i. Grind plader er metalplader, der gør det nemmere at male. Kan man også købe freestyle billedfelter, som ikke har nogen hjul i midten. Hvis ingen af ​​disse er muligheder, du kan oprette en gør det selv version. Dette indebærer at tage ud de midterste to hjul på hver rollerblade at give dig plads til at male.

Sidste stop er til din lokale skate shop at få nogle voks.

Nu, hvor vi er polstret op og rettet op er det tid at male. Bedste chance er at finde noget lav til jorden. En dejlig glat stykke metal vil virke bedst, men mange vælger en kantsten, blot fordi de er overalt. Brug masser af voks.

Praksis eller din grind ved at holde hen på kantstenen

Praksis eller din grind ved at holde hen på kantstenen. Opbyg langsomt som skader er almindelige.
Praksis eller din grind ved at holde hen på kantstenen. Opbyg langsomt som skader er almindelige.

Praksis eller din grind ved at holde hen på kantstenen. Det betyder, at hoppe op på kantstenen og foring op dine rulleskøjter, som hvis du var slibning, men bare balancere dig selv der. Øv hoppe af og på kantstenen. Dette perfekt simulerer starter og slutter dit grind bare uden den fremadrettede bevægelse.

Opbyg langsomt som skader er almindelige

Opbyg langsomt som skader er almindelige. Øv langsomt skøjter op ad kantstenen og udføre flere boder. Hver gang øge hastigheden på din tilgang. Jo mere fart du er i stand til at bringe bedre stillet du er. De fleste mennesker ikke ved grind fordi de ikke fuldt ud begå. Det er rate at gå alt for stor, når du er ved at lære.

Gå alt fra 65-100% hastighed ved kantstenen

Gå alt fra 65-100% hastighed ved kantstenen. Skate op hurtigt nærmer omkring en 45 graders vinkel til kanten, og få dine vinger parallelt med kantstenen. Hop ind på det med aggressiv bevægelse fremad, holde dine knæ bøjede, og stramme dine mavemuskler, som du balance din krop over midten af ​​din kerne. Det er det du er slibning! De fleste bruger deres våben til at hjælpe balance. Vinkel dine skøjter alt fra en 30-50 graders vinkel frem til at holde i gang. Eksperimenter med hvad der virker for dig og hjælper dig holde trummerum så længe som muligt. Som du farten ned for at fuldføre den trummerum hoppe tilbage fra kantstenen.

Husk, hvis du falder, mens de lærer at gøre en rollerblade grind, ikke panik og ikke stikke hånden ud. Brug ikke dit håndled til at bryde din falde i løbet af en Rollerblade grind. Fordi gæt hvad dit fald vil bryde dig! Godt mindst dit håndled.