O2s

Sådan gør du en halv, tå, og fuld Wallie på skøjter

En Wallie er et hop på skøjter

En Wallie er et hop på skøjter. Det er en kant spring kendetegnet ved en start fra højre ryg indvendige kant, går gennem en enkelt uret omdrejning, mens luften og endelig lander på den højre ryg yderkant start foden. Selvom Wallie medfører tid og kræfter i at mestre sin tekniske aspekt, nok praksis kan bidrage til at fremskynde din træning proces. Ja, det er en tilsyneladende skræmmende opgave, men med en hurtig læst gennem disse enkle trin, vil en wally snart blive en del af dit repertoire af moves.

  • Den halve Wallie. Begynd ved at skubbe begge skøjter over isen, mens du flytter i en fremadrettet måde. Som du bygge videre på din momentum, begynde at forberede til at svinge tilbage til den indvendige kant. Udfør Wallie ved at udføre en to-stop trick kort efter lukker ind på din fremadgående bevægelse og hoppe. Land på den højre back indvendige kant. En enkelt revolution er foreslået for dem, der stadig er i færd med at lære trinene.
  • Den tå Wallie. Begynd ved at udvide din venstre arm foran dig, når du begynder at glide. Foretag en venstre fremad udenfor tre-turn samtidig sørge for at holde din fremad i samarbejde med din arm på alle tidspunkter. I urets retning, begynde at bevæge dine arme til at forberede sig til springet. Udfør tå Wallie ved at tilpasse dine skuldre med skøjten i kommandoen. Begynd at placere din venstre skøjte s pick på gulvets overflade og peer over dig skulder før den springer. Så snart du har fremlagt tilstrækkelige hastighed og kraft, hoppe samtidig bevare begge arme og ben krydses. Lad dine arme hvile på dit bryst for at undgå distraktion. Til slut, langsomt komme til et stop ved slutter den højre back udvendige kant.
  • Den fulde Wallie. Start med at flytte mod uret ved at udføre den indvendige Mohawk trick. Dernæst flyttes til højre tilbage inde kant. Flyt din venstre arm fremad ved at placere din arm tilbage. Overhold det samme med din skulder. Begynd at bøje begge ben mens du holder venstre på din bageste. Udfør trick ved at slippe dit venstre ben mod din side før du springer. Hold dine arme mod uret og vedligeholde dine skuldre så godt. Under dit opkørsel, tage begge arme og flytte dem fra jer danner en cirkel. På dette tidspunkt, bør begge ben holdes sammen uden afstand. Endelig slut ved at afslutte en revolution på en højre back udvendige kant.


Sådan gør du en halv, tå, og fuld wallie på skøjter. En wallie er et hop på skøjter.
Sådan gør du en halv, tå, og fuld wallie på skøjter. En wallie er et hop på skøjter.

En masse øvelse og tålmodighed går ind i spændende og ærefrygtindgydende kunstskøjteløb hopper, som vi ser i konkurrencer, film og tv. De hopper i sig selv er farlige, således at så stor en indsats skal investeres for at trække dem ud korrekt. Vær sikker på at gennemgå de sikkerheds-og sundhedsmæssige risici, før de går igennem med aktiviteten. Det er værd at det selv og med professionel instruktion, kan du trække dem ud, før du ved af det! Sørg for at du har beskyttelsesudstyr, når du praksis disse hopper selv.