O2s

Sådan gør du en fuld vagt ankel feje i blandet kampsport

Der er mange teknikker og former, der er involveret i blandet kampsport. Af disse er den fuldstændige guard ankel sweep at være en af ​​de mere enkle tricks til at udføre. Den fulde vagt ankel sweep er en effektiv måde at flytte ind i en fuld mount ved at forhindre din modstander fra at bryde fri. Her er nogle tricks til at hjælpe dig med held udføre den fulde guard ankel sweep:

Holde ham

Holde ham. Formålet udføre alle guard ankel sweep på din modstander er helt at eliminere sine chancer for at tage kontrol over situationen. Begynd ved at holde et stramt greb om hans ankler, før han går væk. Så meget som muligt, holde ham i din besiddelse ved at udøve så meget kraft som du kan.

Tage ham ned

Tage ham ned. Det kan være svært at holde din modstander under din kontrol blot ved at holde ham ved anklerne. Før du mister dit greb, begynde med at frigøre dine ankler. Dette vil tillade dig at tage din modstander ned uden at give ham tid nok til at udtænke en plan for at undslippe.

Fjerne eventuelle chancer for hans flugt

Sådan gør du en fuld vagt ankel feje i blandet kampsport. Holde ham.
Sådan gør du en fuld vagt ankel feje i blandet kampsport. Holde ham.

Fjerne eventuelle chancer for hans flugt. Mens din modstander kan prøve at vende tabellerne på dig, frigiver dine ankler er din vagt mod ethvert forsøg på at han kan prøve at indføre. Du vil måske gøre dine knæ mødes på hans bryst til markant skære ned hans chancer for at bryde fri. På dette punkt, bør du have dæmpet ham meget, men aldrig udelukke muligheden for at tage et slag i hovedet. Kort sagt, skal du altid sikker på at du er på toppen af ​​tingene og giv dig selv plads nok til at begrænse nogen chancer for ham slående dig.

En anden måde at gå om det er at få din modstander til at falde fladt på ryggen. For at gøre dette, fast tage fat i hans ankler, mens tvinger knæene højere. Da han begynder at vælte, fortsætter lægge nok for at forhindre ham fra at falde over dig.

Se albuerne

Watch albuerne. Med nok hastighed og kraft, komme op fra jorden og begynde at slå ham med slag og slag. Målet i denne øvelse er at finde sin albue og placere din hånd på gulvet for at hjælpe med at holde din styrke intakt.


At stå op

At stå op, begynder at rykke på sin albue wile tvinger den frie hånd i en opadgående måde. Desuden din modstander synes at være under din kontrol, og endnu vigtigere, har du opnået en fuld mount. Hvis du beslutter dig for at svække din modstander nogle mere, ty til at sænke dine hofter mod hans. Dette vil ikke kun holde ham behersket men fuld kontrol over situationen bør være din.

Holde ham. Tage ham ned.
Holde ham. Tage ham ned.

Mixed martial arts er blevet en stadig mere populær kamp sport i de seneste par år. Som en kunstform, har de teknikker fundet i blandet kampsport vist sig at være mangfoldige og modtagelig for ens egen kampstil. Dens intense og tilsyneladende uhæmmet henrettelse har trukket mange til at prøve sporten ud for sig selv. Hvis du beslutter dig for at prøve det ud for dig selv, skal du sørge for at udvise forsigtighed for at undgå alvorlige skader.