O2s

Sådan gør du en 360 spark flip

Det var engang kaldte det "magiske flip" på grund af hvordan forbløffende kick flip er. Med denne teknik, skal du vende dig skateboard i luften og jord stadig med skateboard. Der er mange variationer af spark flip og blandt disse er de 360 ​​spark flip, som også kaldes som "360 flip", "three flip", "3-flip" og "kolmari." Det er dybest set en kickflip, Ollie, og pop skubbe-it teknikker kombineret i ét.

At lære at lave en 360 spark flip vil være let, hvis du ved hvordan man gør det Ollie og pop skubbe det. Nogle mennesker finder det lettere at lære de grundlæggende teknikker først, før du prøver avancerede skateboarding teknikker. Hvis du tror, ​​du kan gøre de 360 ​​spark flip uden at lære de grundlæggende teknikker, så bedre følge nedenstående trin:

  • Få skateboard rullende. Skub det et par gange, indtil du får din komfortable hastighed.
  • Få på den rigtige position. Placer din ryg fod fladt og på tværs af skateboard hale, som er bestyrelsens ryg kant. I mellemtiden placere den anden fod, så det vil pege i retning af bestyrelsens forkant, også kaldet næsen. Flyt den forreste fod ud til omkring 45-graders vinkel. Bøj knæene og din overkrop skal lænede sig frem, så dit hoved og skuldre vender den retning, du kører.
  • Må de 360 sparke flip. Din ryg fod vil gøre de fleste aktioner for 360 spark flip. Din forreste fod vil blot virke som en guide for bestyrelsens rotation. Starte med at dreje brættet til 360 grader ved at poppe halen forsigtigt. Næsen bør tages op nu. Træk din ryg fod frem efter popping halen. Kraften skal være nok til at gøre de 360 ​​rotation. I mellemtiden bør din forreste fødder blidt sparke ud for at hjælpe den komplette rotation.
  • Bring back foden op som bestyrelsen er pokkers og spinning. Kig på brættet og vente, indtil det er ved at komme ned.
  • Få dine fødder på brættet sammen med sin vej ned. Sørg for, at dine fødder er spredt ud korrekt. Det betyder, at de skal træde på den flade del af bestyrelsens dæk. Det er bedre, hvis fødderne er placeret lige før halen og næsen. Må ikke sætte dem direkte på halen eller næsen, selv om. Du vil have en hård tid afbalancering ud af dig selv, hvis bestyrelsen stadig er rullende. Juster dine fødder til deres behagelig position, indtil du er tilbage til højre og komfortabel rullende.


Sådan gør du en 360 spark flip. Få skateboard rullende.
Sådan gør du en 360 spark flip. Få skateboard rullende.

Du vil se andre skatere gøre de 360 ​​spark flip ved spinding og flippe brættet så hårdt og så vil de forsøge at fange den ved at hoppe hen imod det. Dette er ikke den rigtige måde at gøre det på. Hemmeligheden at gøre dette korrekt, er ved korrekt sparke og popping af bestyrelsen.

Nogle gange kan begyndere ikke vende brættet til en hel omdrejning

Nogle gange kan begyndere ikke vende brættet til en hel omdrejning. Dette sker på grund af utilstrækkelig effekt, når sparker brættet. Med mere praksis, vil du lære hvordan man kan øge styrken i din spark flip. Du kan ikke forvente at lave en 360 spark flip med det samme. Det kræver lang og omhyggelig praksis, før du kan gøre det korrekt. Når det er gjort rigtigt, fortsætte med at udvikle din teknik og du vil gøre det perfekt.