O2s

Sådan gør du basale wrestling flytter

Wrestling er en sport, der kan være svært at lære. Men med praksis og tålmodighed, er det ikke umuligt at mestre kunsten at brydning.

Hvis du er interesseret i brydning

Hvis du er interesseret i brydning, ved at lære sporten ikke sker natten over. Hvis du vil starte din vej til at blive en mester i sporten, er det vigtigt for dig første til at vide og beherske de basale wrestling bevæger sig. Hvis du øver de grundlæggende bevægelser oftere, jo større chance har du i mestrer kunsten. Her, så tjek disse tips i forbindelse basale wrestling træk:

Sådan gør du basale wrestling flytter. Hvis du er interesseret i brydning.
Sådan gør du basale wrestling flytter. Hvis du er interesseret i brydning.

  • Stance. Dette er det første punkt på alle wrestling sport. Hvis du ikke kan perfektionere denne position, vil det være umuligt for dig at vinde en kamp. For at gøre dette ordentligt, stå med fødderne holdt bredere end bredden af ​​dine skuldre. Du skal dog ikke holde dine fødder for bred, da dette kan give dig problemer med at bevæge sig hurtigt. Derefter bøjes og squat dit knæ med ret ryg. At kontrollere, om din holdning er korrekt, skal albuerne allerede være lidt røre dine ben.
  • Ankel pick. Dette er et skridt, hvor du grab din fjendes ankel ved hjælp af din hånd med den hensigt at banke ham over. Vær opmærksom på, at hvis du snuppe ham ved hans venstre ankel, skal du bruge din højre hånd og vice versa.
  • Granby. Ligge med forsiden nedad på måtten og skub op ved hjælp af dine albuer og tæer. Derefter vende din krop med brugen af ​​dit højre ben, efterfulgt af et spark på dit andet ben lige under kroppen. Tag fat i håndleddet af din modstander og træk det mod dig. Rul tilbage, og dette vil resultere i din fjende blive trukket ned.
  • Single ben takedown. Grab nogen af ​​benene på din modstander, og derefter trække det mod din retning. Løft og drej, indtil du slå ham ned. Der er også en lidt lignende træk kaldet dobbelt ben takedown blot, at du fat i begge sine ben til samme formål.
  • Pin ned. Tryk på din modstanders skuldre mod gulvet eller måtten. Hold denne stilling, indtil dommeren fløjter.
  • Brandmand carry. Snup den ene arm af din modstander med den ene hånd og bruge den anden hånd lige mellem din modstanders ben. Saml ham op at gå over dine skuldre og tilbage til måtten. Det er vigtigt for dig at bemærke, at dette skal udføres fra knæene. Hvis ikke, vil du seriøst skade ham.
  • Låsehus. Det er så simpelt som indpakning din arm rundt om halsen på din konkurrent. Så, for at spænde både dine hænder sammen danner en headlock.
  • Cradle. Hook din modstanders knæ og hoved med hver af dine albuer. Derefter låse din hånd til at tvinge din modstander til at folde på midten og skub en af ​​dine knæ i ryggen at afstive ham i luften og rocke ham på hans skuldre igen.


Ligesom enhver anden sport

Ligesom enhver anden sport, er det nemt at lære wrestling, hvis du starter fra sin selve fundamentet. Derfor, hvis du ønsker at lykkes i at blive en pro wrestler, starte med at give opmærksomhed til de grundlæggende bevægelser. Selv om de ikke kan være, at udfordrende for dig, vil disse tiltag være din nøgle til at få mulighed for at møde flere udfordringer og eventyr i en verden af ​​brydning.