O2s

Sådan genkender efterligning solbriller

Der er sådan en ting som en tjekliste for at anerkende efterligning solbriller. Nogle forbrugere har ikke en anelse om, hvad de køber. Jeg tænker "knock-offs" ville være et andet ord, der anvendes til efterligning solbriller. Og endnu et ord for den samme ting ville være "falske". Men de to er helt anderledes.

Sådan genkender efterligning solbriller. Tjek det materiale, at solbriller er lavet af.
Sådan genkender efterligning solbriller. Tjek det materiale, at solbriller er lavet af.

Knock-offs er lovlige, fordi de ikke bruger navnet eller den nøjagtige oprindelige snit som designer briller, og de er af en bedre kvalitet end efterligning solbriller. Knock-offs bruger de originale designer solbriller som inspiration. Imitation solbriller er ulovlige, fordi de er kopier af de originale designer briller og nogle endda bære navnet. Dette er krænkelse af ophavsretten (stjæle). Efterligninger er også en meget lav kvalitet materiale. Her er nogle pejlemærker i differentiere de to:

  • Undersøgelse din foretrukne mærke af solbriller emballage og præsentation, så du kan skelne det virkelige fra det falske.
  • Undgå at købe et par Versace solbriller, der ikke kommer med en sag. Disse er mere end sandsynligt efterligninger.
  • Lav en liste over dine foretrukne solbriller etiketter og sammenligne med de falske produkter.
  • Premium solbriller normalt kommer med et let aftageligt klar UV ray beskyttelse mærkat på objektivet.
  • Tjek det materiale, at solbriller er lavet af. Kontroller armen og hængsler for at se, om de er holdbare. De bør ikke bøje med den mindste smule pres. Designerne er ofte tungere og mere holdbare.
  • Søg efter et mærke katalog for at se, om de tilbyder endda den stil af solbriller, før du køber.
  • Læs garanti og materialer, der kommer med dine solbriller. Dette er en død give væk for efterligning solbriller.
  • Hvis prisen er for godt til at være sandt, når de køber designer solbriller, så ja, de er efterligninger.
  • De fleste efterligninger solbriller er ikke udstyret med UV-beskyttelse.

Der er ikke sådan noget som kvalitets efterligning solbriller

Der er ikke sådan noget som kvalitets efterligning solbriller. Rammerne er dårlig kvalitet legeringer og linserne ridse nemt. De bryder ud ofte og erstattes ofte. Du ville ende med at betale meget mere ved blot at erstatte efterligninger.

Der er ikke sådan noget som kvalitets efterligning solbriller.
Der er ikke sådan noget som kvalitets efterligning solbriller.

Det erkendes, at med økonomiens tilstand, efterligning solbriller er alle de vrede i øjeblikket, især med den yngre publikum. Men du bør ikke nødt til at udholde den forlegenhed venner vide, at dine solbriller er falske, når du ikke engang kender. Efterligninger er ok, hvis det er det du vil købe i første omgang, men bestemt ikke okay, hvis du ikke vidste, de var efterligninger.

De tips ovenfor skal hjælpe lidt til at skelne forskellen mellem imitation og designer solbriller. Bevæbne dig selv med ammunition til at være en omhyggelig shopper vil føre til en bedre shopping oplevelse.