O2s

Sådan gendannes en vintage rejse trailer

Traveling er en fantastisk måde at lære om verden

Traveling er en fantastisk måde at lære om verden, og går på en road trip er ingen undtagelse. Du kan rejse til fods, rejser på cykel, rejser med motorkøretøj eller endog med fly. Uanset hvad, vil rejse altid bestemme, at eventyr og gys du leder efter. Men hvis rejser gør dig urolig og du bekymre dig om at forlade dit hjem og kære, kan du vælge at gå med rejse trailer, så du ikke behøver at bekymre sig om at finde et sted at bo. På denne måde er det ikke bare på en road trip længere. Du har mulighed for at bringe de mennesker du elsker sammen uden egentlig at forlade dit hjem bagefter, så at sige.

Rejser trailere

Rejser trailere, også kendt som autocampere, er en fantastisk måde at gå på vejen uden at miste de moderne bekvemmeligheder i hjemmet. De fleste moderne rejse påhængskøretøjer har faciliteter, der gør din mobiltelefon hus mere bekvemt at leve og rejse i, såsom beboelse, badeværelser og køkkenfaciliteter. Men hvis du er på udkig efter en måde at begynde din store rejse, kan du også rejse tilbage i tiden gennem en vintage rejse trailer. Vintage rejse påhængskøretøjer fremmane en følelse af nostalgi og historie, især hvis du har brugt en lignende rejse trailer i din ungdom. Dette kan omfatte lejligheder såsom lakeside sommerferier eller ture over hele landet i komfort i dit eget autocamper.

Sådan gendannes en vintage rejse trailer. Foretag en generel inspektion.
Sådan gendannes en vintage rejse trailer. Foretag en generel inspektion.

Før du begynder din rejse, er det en god ide først at gendanne din vintage rejse trailer. Her er et par tips:

  • Foretag en generel inspektion. Lav en grundig besigtigelse af traileren, og se om der er synlige skader. Strukturel skade vil være særligt problematisk, da du nødt til at sikre en stabil kørsel. Hvis anhængeren har beskadiget eller rådnet dele, har disse udskiftes. Sørg for, at VVS-og elektriske systemer arbejde. Har disse udskiftes eller repareres af en tekniker, hvis du ikke har mulighed for at gøre det selv.
  • Sørg for, vintage trailer ser autentiske. Efter din generelle inspektion, kigge efter add-on tilbehør eller dele, der ikke passer traileren udseende. Kig efter add-on dele eller tilbehør, der ville være egnet til det vintage trailer. Du kan lede efter det rigtige tilbehør i Bilreservedelsforretninger, specialbutikker og endda entusiast klubber.
  • Forbered dit arbejdsområde og udstyr. Forbered dine værktøjer og ordentlig tøj til restaurering processen. Sikkerhed bør altid overvejes, inden arbejdet påbegyndes. Sørg for at rense træfinér med den rette rengøringsmiddel, så det ikke ville skade vintage materiale på traileren. Udskift dem, hvis det er nødvendigt. Ved udskiftning dem sikre, at træet korn matche. Når man arbejder med rustfrit stål, skal du bruge polsk at rengøre overfladen og bringe ud af glans. Watch out for reparation gruber og ridser og sørg for at udskifte tæpper så godt.
  • Gendan interiør. Korrekt vindue og pude belægninger bør anvendes i processen med at genskabe din vintage trailer. Match farver med standard eller sædvanlige stil i overensstemmelse med trailerens vintage, og sørg for at re-betrække beskadigede pude beklædning. Vintage hardware bør anvendes til at erstatte den eksisterende hardware, også. Sørg for at bruge materialer, der er relevante for fabrikat og model af vintage trailer. I tilfælde du arbejder på en vintage Airstream, for eksempel bruge persienner med brede trælameller.
  • Udvendigt arbejde. Ikke alene har du brug for at have det indvendige ser sin æra, men det ydre så godt. Udseendet af din trailer vil være en af ​​de centrale punkter i at fuldføre gendannelsesprocessen. Du bør renovere dit vintage trailer udvendige hvis det ikke længere ligner trailerens bestand udseende. Rens eventuelle rustne pletter og reparere alle de beskadigede områder.


At sikre

At sikre, at din trailer er genoprettet internt og eksternt markerer en stor forberedelse til din næste rejse. Du kan vælge at opdatere din trailer med nye faciliteter, såsom elektronik og andre lignende systemer, du ønsker at tilføje ændringer. Men genoprette din vintage trailer til dens oprindelige udseende er en fantastisk måde at tilføje værdi til rejseoplevelse.