O2s

Sådan gear op for skimboarding

Skimboarding, som navnet antyder, er nært knyttet til surfing. For én, er denne sport også nydt lige på kysten.

Dybest set

Dybest set, skimboarding er ikke så kompliceret. Alt du skal gøre stå tæt ved havet, mens du holder din skimboard. Efter dette, venter du til en stor bølge. Når den store bølge ankommer, bør du køre til at opfylde det. Når du er på det våde sand, hurtigt slip din skimboard. Derefter hoppe på den. Bølgen bør hurtigt bære dig. Mens du gøre overgangen i vandet, står urokkeligt som muligt. Dit mål er at ubesværet glider ned i havet, nyde spændingen og turen, og derefter vende tilbage til kysten.

Du er helt sikkert vil have det sjovt skimboarding, hvis du er gearet op til det. Her er nogle tips til dig:

Outfit detaljer.

  • Bær en våddragt. Dette er obligatorisk, især når du føler kulde eller du skimboarding i et område, hvor temperaturen er så lav som 70 grader. Hvis dit budget er begrænset, kan du altid leje det ud. Pieces er tilgængelige i en surf butik.
  • Hvis temperaturen ikke er et besvær, bære en badedragt i stedet for din almindelige tøj. Sammenlignet med dine almindelige tøj, er din badedragt ikke vil få tung, når det er vådt. Også, er det ikke kommer til at gøre dig føle sig kold og utilpas.

Sådan gear op for skimboarding. Hvis temperaturen ikke er et besvær.
Sådan gear op for skimboarding. Hvis temperaturen ikke er et besvær.

Den korrekte gadgets.

  • En god skimboard er lavet af kvalitet og førsteklasses materialer - kulfiber, glasfiber, eller high-density skum.
  • Du bør ikke forveksle en skimboard fra et surfbræt. En skimboard er afgjort mindre, men lidt bredere. Det har ingen styrefinner eller fin-lignende funktioner, der normalt er nyttigt, hvis du ønsker at styre retninger eller bevægelser. Det er naturligvis mindre stabil. Intensiv praksis er nødvendig, før du kan overtage kontrollen med selskabet.
  • Du kan købe en god skimboard ved at surfe på nettet. Du kan tjekke nogle steder at funktionen skimboarding gadgets at sammenligne priser og for at være i stand til at gøre din liste. Du kan også konstruere din helt egen skimboard. Det er relativt billigere end at købe et helt nyt stykke.
  • Tænk den bedste skimboard for dig. Hvis du er en neophyte, bliver et træ skimboard stærkt anbefales. Det er ikke så dyrt, og du kan manøvrere det nemt. Men hvis du allerede har erfaring, og du ønsker at ride vandet hurtigere, en glasfiber skimboard er passende. Selvfølgelig skal du betale mere for det.
  • Køb din egen skimboard voks forsyning. Tiltagende din skimboard forhindrer dig i at glide, mens du rider den.


Skimboarding er uden tvivl kommer til at være værd at bruge tid

Skimboarding er uden tvivl kommer til at være værd at bruge tid. Selvfølgelig har du til at indse, at det er vigtigt for dig at lære at svømme først, før du forsøger at gå skimboarding. Ja, du kan opholder sig en masse i lavvandede farvande, mens skimboarding. Dog kan store bølger let kaste dig til dybere dele.

Så længe du er iført den rigtige outfit og du bruger de rigtige gadgets, er din eneste bekymring er dit skimboarding teknik. Af den måde, Bær altid solcreme. En solskoldning kan warm forkortet din nydelse.