O2s

Sådan gætte WWE WrestleMania match vindere

Den årlige WrestleMania begivenhed er produceret af WWE (World Wrestling Entertainment). Det er den mest ventede begivenhed i professionel wrestling og normalt sker omkring slutningen af ​​marts eller begyndelsen af ​​april. Hvert år de største navne inden for professionel wrestling samles på ét stadion, hvor tusinder af fans samles for at overvære flere kampe.

Sådan gætte WWE wrestlemania match vindere. Watch WWE kampe endnu før wrestlemania.
Sådan gætte WWE wrestlemania match vindere. Watch WWE kampe endnu før wrestlemania.

Hvis du er en wrestling fan, og du ønsker at placere et væddemål på nogle af de kampe, her er hvordan man kan forudsige vinderne.

  • Watch WWE kampe endnu før WrestleMania. Dette vil hjælpe dig med at få at vide, bryderne bedre. Ikke blot vil dette give dig et overblik over deres teknikker og færdigheder, men du vil også forstå historien bag kampe. Og som i enhver fortælling, er der altid en god fyr og den dårlige fyr. I sidste ende er det meget sandsynligt, for den gode wrestler at sejre mod det onde wrestler. Den dårlige fyr kan bestemt ikke har så meget god karma, især hvis han har vundet et par kampe tidligere i sæsonen.
  • Berømtheder næsten altid vinde. WrestleMania hilser berømtheder til deres kampe. Disse berømtheder kan komme fra inden for sport, såsom Mike Tyson eller Floyd Mayweather Jr. fra boksning, Hollywood skuespillere som Freddie Prince Jr., eller det kan være et stort navn i erhvervslivet, såsom Donald Trump. Deres engagement i kampene varierer, men berømtheder ofte gå sammen med en wrestler til at bekæmpe en modstander. Denne deltagelse skaber en masse røre, omtale, og selvfølgelig flere penge til WrestleMania. Som en form for påskønnelse af de berømtheder, der deltager i dette arrangement, vil bryderne de hold op med næsten altid vinde kampen.
  • Må ikke undervurdere de underdogs. En wrestler kan have været underdog hele sæsonen, men det betyder ikke, at han ikke kan skinne i WrestleMania. Ofte twist sker i denne store begivenhed, når en underdog vinder kampen.
  • Undersøgelse af historien. Få at vide de seneste titel indehavere og de ​​eksisterende fejder mellem wrestlere. Se de vintage WrestleMania videoer da producenterne kan være inspireret af tidligere kampe, at publikum virkelig elskede, selv om de blev optaget tilbage i 1987.
  • Udføre forskning online. Der er hundredvis af tråde og websites du kan besøge for at læse anmeldelser og rygter. Nogle er meget troværdige sites. Vær opmærksom på kampens tidsplaner og bryderne per kamp at se odds bedre. Der er også forskellige væddemål statistik, som du kan finde til at hjælpe dig med at træffe en guidet bet. Du kan spørge kolleger WrestleMania fans online eller endda dine nære venner, som de tror vil vinde de kommende kampe. Lyt til deres argumenter godt, og se, om noget af det giver mening.


WrestleMania går tilbage et par årtier

WrestleMania går tilbage et par årtier, og der er tilbagevendende temaer i hvert arrangement. Der er altid en overraskelse venter på at ske, en med spænding ventede match af rivaliserende spillere og næsten altid, underdog for sæsonen får en stor gevinst. Opbevar disse i tankerne, når du placerer din indsats eller satse for et bestemt resultat. Hold dine øjne ud for kommende nyheder om skader eller planlagte pensioneringer, så du altid er i loop med, hvad der er det nyeste med spillerne.