O2s

Sådan går river rafting på din næste familieferie

Hvorfor ikke planlægge en river rafting tur til din næste familieferie? Der er masser af steder at vælge imellem for en river rafting eventyr. Det bedste tidspunkt at gå river rafting er sommeren på grund af temperaturen, sikkerhed og brugervenlighed. Det er en sjov fritidsaktivitet, og noget af en oplevelse. River rafting er spændende, men kan være farlige. Derfor er det vigtigt altid at holde sikkerhedsforanstaltninger i tankerne. Forskellige klasser af floden er tilgængelige, afhængigt af de erfaringer af medlemmerne. Der er floden klasser for nybegyndere og for den erfarne gruppe. I river rafting der er guider, der er tilgængelige på aktivitetscentre, især for begyndere, primært for at sikre personlig sikkerhed og andres sikkerhed i gruppen.

Ved planlægningen af din familie ferie river rafting eventyr, afgøre første, hvornår og hvor rafting eventyr vil finde sted. Kend tilgængeligheden af ​​hvert familiemedlem, for booking og reservation af hvem der kommer til at deltage i turen. Arranger transportmiddel til turen, så alt kan gå glat. Nogle gange kan det være svært at navigere retninger at nå frem til stedet, men det er en del af eventyret. Vær sikker på at gøre hotel reservationer, før det bliver der eller få nogen husly klar. For en camping tur, er et telt sædvanligvis valget. Bringe masser af mad og drikkevarer. Det er ikke behandle for at få sulten i midten af ​​ingenting. Vær sikker på at respektere valg af fødevarer i hvert familiemedlem når pakning fødevarer.

For begyndere

For begyndere, i tankerne bære at river rafting er en meget hurtig bevægelse sport, så uanset hvad du gør, vil du helt sikkert få våde. Altid være opmærksomme og lytte opmærksomt til de erfarne spær. Bær alt det nødvendige sikkerhedsudstyr gear. En aktivitet center giver normalt alt det nødvendige udstyr. Denne forholdsregel er for begyndere, erfarne og professionelle spær. Brug en hjelm og redningsvest, fordi der er en mulighed for at blive et uheld smidt ud af flåden på grund af stærk rapids. Selv professionelle spær kan have en hård tid engang smidt ud af flåden og i vandet.

Aldrig panik inde i flåden

Aldrig panik inde i flåden, kan det bringe andres liv. Hvis nogen bliver smidt ud af vandet, og hvis han er inden for din rækkevidde, trække ham ud ved hjælp af dine to hænder. Hvis personen er langt væk fra din rækkevidde, skal du bruge padle. Der er reb poser til rådighed på siden af ​​de flåder, for en person, der er for langt væk fra tømmerflåde. Husk ikke at stå op, mens inde i tømmerflåde på vandet, og når en vild strøm kommer. Det vil gøre dit tømmerflåde på hovedet og påvirke de øvrige medlemmer af gruppen.

Sådan går river rafting på din næste familieferie. Aldrig panik inde i flåden.
Sådan går river rafting på din næste familieferie. Aldrig panik inde i flåden.

Uanset hvilken type flod du planlægger at gå til river rafting, skal du sørge for altid at overholde sikkerhedsregler. Turen kan vare i et par dage, så glem ikke de ekstra funktioner såsom tøj, kniv, lommelygte og andre nødvendige redskaber.