O2s

Sådan går isfiskeri med dine børn

En fem-dages arbejdsuge kan feje dig væk fra dine fødder gør dig villig til at komme ud af sengen på en kold weekend formiddag. Men dette er ingen tid at spilde en god mulighed med børnene. Du skal mønstre alle, der er tilbage af dit væsen at give dem en velfortjent flugt fra presset i skolen.

Det er tid til at afværge til søen og give dine børn en isnende behandle de ikke vil glemme.

Sådan går isfiskeri med dine børn. Is styrke kan variere.
Sådan går isfiskeri med dine børn. Is styrke kan variere.

1. Garantere sikkerheden af ​​alle. Før ile op til at sætte madding på krogen lave en mental note om de forholdsregler, du skal tage, så trivsel dine små ikke kompromitteres.

  • Boks lufttemperaturen to til tre dage er under frysepunktet.
  • Stabil is, der kan bære din familie er klar eller blå.
  • Ophold på vagt, når det kommer til slush på isen. Giv det tid til at bundfælde sig, før flytter ind
  • Redningsvest er en mulighed, der kan gøre en forskel, når tingene går galt.
  • Is styrke kan variere. Overhold sund fornuft, før du tager dine børn til det næste trin.

2. Hold øje med hinanden. Du ønsker ikke en tur på isen for at afslutte tragisk. Vær forberedt og lære dine børn at gøre det samme. Medbringe en enhed, der kan udnyttes til at tillade en person, der taber i isen til at flyde med lethed. Giver de ældre børn et skarpt redskab til at klæbe til isen, når der er behov for at trække sig selv eller et andet familiemedlem ud af vandet.

3. Opret en varm indstilling (bogstaveligt talt). For at afværge en tur til skadestuen på det nærmeste hospital gør det til et punkt til at klæde dine børn op i lag. Husk betydningen af ​​at holde deres krop varm og tør. Bomuld har ingen plads i denne rejse. Dets isolerende funktion vandrer med fuglene, når vandet kommer sprøjt i. Påklædning kombinationer af syntetiske stoffer, uld og fleece er ikke kun løse temp spørgsmål. Det kan bringe trøst og fleksibilitet ind i billedet. Børnene kan simpelthen kaste ud af deres dækning, når kviksølvet stiger og gør det modsatte, da Mr. Cold afkast.

Sådan går isfiskeri med dine børn.
Sådan går isfiskeri med dine børn.

4. Være deres læge. Der er utallige fysiologiske konflikter, der kan opstå, når du er ude i isen. Sørg for, at du er hurtig til at bestemme forfrysninger. Hold de pågældende dele ordentligt skjult. En sikkerhedskopi af tørre sokker og handsker bør være inden for rækkevidde. Der observeres for tegn på hypotermi. Børn er modtagelige derfor bør du ikke vinke off episoder af nedkøling. Bring den berørte person til dit køretøj for varme. Giv væsker til damp ham op og samtidig tilskynde bevægelse for at lette øget kropsvarme. Pak snack med en stor punch til at holde dine børn i god form.

5. Ingen boot camp fjollerier behage. Selvom du vil have dem til at lære fra dette mødes ikke handler som om du bemande et fiskerfartøj i havet. Lad dine børn føler foryngende og beroligende billede af naturen. Tøv ikke med at rode op i en griner eller to. Tag denne sjældne chance for at danne et tættere bånd. Giv dem i centrum og lad dem fortælle om deres oplevelser i løbet af de seneste dage eller uger.

Når du går isfiskeri med de små tykes sørg fisk er ikke din primære mål. Husk de er lokkemaden. Dit primære mål er at give de små tidspunktet for deres liv.