O2s

Sådan forvandler gennemboret øreringe til clip-0NS

Hvis du hører til den uheldige gruppe af mennesker, der udvikler keloidal ar, kan du stadig bære dit valg af øreringe uden besværet med piercing. Alt du skal gøre er at give ekstra tålmodighed og nogle strejf af kreativitet. Du kan nu faktisk konvertere gennemboret øreringe til clip-ons, uden at nogen opdager det. Du behøver ikke engang at føle genert over at bære dem, fordi de nu er ved at blive et fænomen pynt i disse dage. Her er nogle nyttige måder, som du kan ændre gennemboret øreringe:

Sådan forvandler gennemboret øreringe til clip-0NS. Besøg en smykker og håndværk butik i nærheden.
Sådan forvandler gennemboret øreringe til clip-0NS. Besøg en smykker og håndværk butik i nærheden.

  • Besøg en smykker og håndværk butik i nærheden. Ideelt set har de en gangbro visning af smykker, håndværk kits og forsyninger. Du kan også købe clip-on rygge og andet tilbehør til at omdanne dinglende øreringe i let clip-ons.
  • Husk, at øreringe med et hul over den dekorative del er de bedste af dem til at undergå konverteringer. Brug en tang eller en saks til at afskære gennemboret øreringe del, og alt hvad du nødt til at forlade er den øverste cirkel og, selvfølgelig, den dekorative del.
  • Du skal bruge et sæt fishhook ørering omformere, som kan købes for mindre på enhver kunst og kunsthåndværk butik.
  • Brug en clip-on konverter. Det er sammensat af en lille rør på den fleksible led findes på bagsiden. Dog kan denne handy post skal bruges på større øreringe, for at holde sig godt skjult og ubemærket. Det er godt, hvis din clip-on konverteren har en lille ekstra sløjfe i front for at give et mere tydeligt makeover til din dingle ørering.
  • For dinglende øreringe, prøv clip-on konvertere, der har en lille ekstra ring i front. Der er tænger, der er specielt struktureret for håndværk. Du skal bruge en lille en. Forsigtigt røverkøb ringen fra hinanden, og derefter placere den fancy indretning fra ørering på det. Glem ikke at lukke rammen, så ørering vil ikke let glide i det lange løb. Du kan også løsne en del af øreringe konverter, blot at åbne plads nok til at skubbe den kreds af din nye øreringe, bare i tilfælde af du vælger at foretage nogle justeringer.
  • Det ville være rart at få en "hoop" clip-on ørering. Der er online kilder til dette tilbehør. Lavet af metal, er det en slank hoop, der kan rumme en bred vifte af charme og kan vidunderligt vise en deceivingly gennemboret udseende. Du kan faktisk drage fuld fordel af det, fordi du kan tilpasse det nemt med bare en farve, der vil matche din get-up.
  • Du kan endda købe en klæbende clip-on konverter. Du bliver nødt til at sikre en clip-on back, og sørg for at indføre en aftagelig fane.
  • Prøv at konvertere metal gennemboret øreringe i magnetiske dem. Blot konvertere dem ved at tilføje en magnetisk clip-on til ryggen. Du kan kilde ud disse fantastiske online.

De fleste mennesker, der ikke har huller i ørerne nu proffer clip-on øret smykker. De er en overlegen præference for sundhedsbevidste mennesker, der skyr mulighederne for hudinfektion, irritation nikkel-baserede øreringe og utilsigtet udvidelse af øreflippen tåre. Du kan bære dem trygt helst, så længe du gjorde dit job godt.