O2s

Sådan fjernes pedaler på en cykel

En cykel er en sund måde at udøve og have det sjovt

En cykel er en sund måde at udøve og have det sjovt. Hvis du ønsker at de-stress eller tage dit sind off ting, gå cykling kan være beroligende at lindre din stress. Cykler skal repareres også. Udskift pedaler, der er faldet for slitage og lagt på nye pedaler til mere greb for dine fødder. Her er hvordan du kan fjerne pedalerne fra din cykel:

Sådan fjernes pedaler på en cykel. Pedal fjernelse kan være ganske vanskelig, så før du bruger dine værktøjer til at fjerne pedalerne på cyklen.
Sådan fjernes pedaler på en cykel. Pedal fjernelse kan være ganske vanskelig, så før du bruger dine værktøjer til at fjerne pedalerne på cyklen.

  1. Pedal fjernelse kan være ganske vanskelig, så før du bruger dine værktøjer til at fjerne pedalerne på cyklen, fastlægge første hvis sider pedaler at fjerne først. Den første, du skal fjerne den venstre pedal, som er det omvendte gevind. Det værktøj, du bliver nødt til at opnå dette er en pedal skruenøgle, som du kan købe fra din lokale cykel butik. Hvis du ikke har en pedalnøgle vil en 15mm skruenøgle tilstrækkeligt, men det vil ikke være let at bruge.
  2. Sæt din cykel på et fast standpunkt for at holde det fra at falde over eller flytte, mens du arbejder på at fjerne cyklen pedalerne. Det ville være nyttigt at undgå uheld, der kan involvere kæden ring hjulet.
  3. Hvis din cykel har mere end én kæde ring, før du fjerner pedalerne, skal du skifte indstillingen i de større kæde ring for at sikre sikkerheden, mens du arbejder på at fjerne pedalerne. Ved at flytte det til den større klinge, vil du ikke rammer din hånd på kæden ring tænder, og du vil undgå at skære dig selv.
  4. Det omvendte threading pedal har uret retninger, når løsne møtrikkerne. Vær ekstra forsigtig i håndteringen af ​​cyklen, fordi udover hjulet bliver fedtet, kan du skære dig fra hjulet bladet. Hold cyklen ned med den ene hånd og med en pedal skruenøgle, greb den venstre pedal og spin kæden ring rundt for at løsne den. Du ville ikke have en skruenøgle, når pedalen er løsnet op. Du bliver bare nødt til at dreje pedalen for at fjerne det helt. Gentag dette trin for den højre pedal, som er den normale threading. Forskellen til den højre pedal er, at den retning du drejer kædehjulet skal være det modsatte, hvilket er mod uret for at løsne det.
  5. Hvis dine pedaler er frosset fast, kan du håndtere situationen ved hjælp af en flydende skruenøgle at smøre pedaler, så du kan løsne det nemt. Du kan bruge varme til at frigive pedalerne så godt. Hvad du kan gøre, er at opvarme pedalarmen med en propan fakkel. Vær omhyggelig med ikke at opvarme pedalen, som er lavet af gummi. Du vil måske smelte gummi og deformere pedalen. Et andet tip til at løsne frosne pedaler er brugen af ​​en svensknøgle.

Hvis du skulle udskifte dine pedaler, være sikker på at du ved hvad størrelse og specifikation dine tidligere pedaler har. Du ønsker at sætte på den rigtige størrelse på pedaler at undgå unødvendige bevægelser pedalerne, mens du rider din cykel.