O2s

Sådan fjernes drejninger fra fiskesnøre

Mens fiskeri, fiskere er udsat for en masse problemer

Under fiskeriet er fiskerne udsat for en masse problemer. En af disse problemer er, når deres fiskesnøre bliver fanget i noget, og i sidste ende blive snoet. Twisted fiskeri linjer er forårsaget når fiskene kæmpe tilbage for meget, eller hvis en masse fisk flytte rundt på linjen. Fange fisk bliver en vanskelig opgave, når man sidder fast i situationer som disse.

Sådan fjernes drejninger fra fiskesnøre. Efter at finde det, begynder at hive den linje mod stangen.
Sådan fjernes drejninger fra fiskesnøre. Efter at finde det, begynder at hive den linje mod stangen.

Nu fiskerne har intet at bekymre sig om at fjerne drejninger i deres fiskeri linje på grund af disse enkle trin:

 1. For at fjerne snoninger fra dit fiskeri linje, mens du er i en båd, så den linje at bosætte bag din båd.
 2. Langsomt rulle linjen for at stramt spool på din hjul. Sørg for, at drejninger ikke længere er i den linje, før du begynder afhaspning det.
 3. Hvis du er på tørt land og dit fiskeri linje bliver snoet, er du nødt til at kigge efter et åbent rum, hvor du vil være i stand til at lægge hele fiskesnøre.
 4. Kig efter enden af ​​snøren.
 5. Efter at finde det, begynder at hive den linje mod stangen. Gøre det på en langsom måde at sikre, at linien ikke bliver snoet igen. Brug din tommel-og pegefinger til stramt fat i linje, mens du rulle det. Hvis din fiskesnøre virkelig er snoet, bliver du nødt til at bruge et kugleleje svirvel for at bidrage til at fjerne snoninger.
 6. Fastgør bolden svirvel for at den snoede fiskesnøre.
 7. Bind bolden svirvel til en konkret pæl eller en stærk træ nær området.
 8. Begynde at gå væk fra det område, hvor du har tilsluttet bolden drejestol, for linjen til frit at lægge på jorden.
 9. Når det hele er afgjort, begynde at trække linjen væk fra træet eller pol at fjerne snoninger af linjen.
 10. Når du har fjernet de drejninger, begynder afhaspning linjen mod bolden svirvel. Sørg for at det er stramt rulles.

Med disse enkle trin

Med disse enkle trin, vil fiskerne nu let fjerne drejninger deres fiskesnører i enhver given situation. De vil nu have en nem tid at fange fisk på grund af de gode resultater i deres fiskeri linjer. En masse af fisk vil derefter blive fanget deraf til en masse overskud.

Tips:

 • Hold øje med bådene krydser din vej. Hvis du har flere hundrede meter line out, mere end sandsynligt, vil det blive skåret.
 • Tag dig tid til at rulle din linje i. fremskynde vil bare føre til linjer bliver skåret dermed mere arbejde for fiskeri entusiast.
 • Brug den korrekte lokkemad for din tiltænkte fangst. Der er mange forskellige lokker til at bruge afhængigt af den fisk, du vil fange.
 • Ved hjælp af nogle teknikker på din stang vil gavne mere på dine fange færdigheder. Du kan rykke din stang, så agnen vil bevæge sig som du lokke fiskene til at bide det
 • Casting er meget vigtigt også. Du kan øve casting i din baghave. Casting afhænger dit håndled ikke på din hånd bevægelse. Der findes mange typer af støbning - disse er lumsk, overhånd og sidearm.