O2s

Sådan fjerner hår extensions

Mange kvinder

En masse af kvinder, for at se fantastisk og samtidig tilføjer volumen og tykkelse til deres hår, vælge at få hair extensions. Hair extensions er normalt smeltet om til den oprindelige hår til at skabe dybde og fylde. Udvidelserne er bundet af en særlig type lim, der vil forhindre nem fjernelse. Dette er en fantastisk mulighed for kvinder med et tyndt hår. Men da en særlig type lim anvendes, bliver det vanskeligt at fjerne forlængelserne når tiden berettiger en ændring og ændring i frisurer. Med omhu og ved at følge nogle specifikke skridt, kan du fjerne disse udvidelser på ingen tid.

  1. Find hvor udvidelser mødes dit rigtige hår. At forberede fjernelsen af dit hår extensions, den første ting at gøre, er at finde hver eneste del, hvor dine extensions er bundet med dit rigtige hår. For at gøre dette, bliver du nødt til at klippe dit hår til at adskille den fra de hårpåsætning spor. Når dette er gjort, vil du være i stand til at føle sig ud hver udvidelse obligation nemt.
  2. Spray olie glans. Så snart du finde alle de hårpåsætning obligationer, spray en generøs del af olie glans på hver obligation. Må ikke være nærig med sprøjtning hver obligation da olien glans vil hjælpe løsne fat i obligationen. Faktisk vil olien glans hjælpe med at udrydde lim. Sørg for at gnide olien glans i hver obligation at mætte den og tilskynde det til at sive i.
  3. Påfør hår fedt. At løsne bånd mere, gælder hår fedt på ægte hår ned til hver obligation. Mens anvendelsen af ​​fedt til dit hår, begynde at ryste og dreje hver forlængelse med det formål at fjerne det.
  4. Fjern hårpåsætning sporet. Som du anvender hår fedt, og når du føler obligationerne løsne op, løft sporet ud af dit hår. Hvis du føler at du trækker din rigtige del med sporet, så alt hvad du skal gøre, er at fortsætte med at anvende hår fedt, indtil sporet kommer fra hinanden. Selv om sporene er blevet fjernet, kan du stadig finde extensions bundet til dit naturlige hår.
  5. Vask dit hår med koldt vand. Nu, at sporene er ude, vil der være nogle udvidelser stadig bundet til dit hår. Vask det med koldt vand og krat det, som om du var at få snavs og støv ud af dit hår. Brug shampoo hvis nødvendigt. Du skal snart se, at de udvidelser falder fra hinanden. Vask grundigt og anvende nogle balsam så godt. Obligationerne skulle have opløst ved denne tid. Det er vigtigt at vide, at vaske dit hår med varmt vand kommer ikke til at hjælpe, da varmen vil smelte og re-bond limen tilbage i dit hår. Koldt vand vil vende den lim til korn, som du kan krat ud af dit hår.
  6. Føntørre dit hår. Det næste skridt vil være at føntørre dit hår. Men kun bruge den kølige indstilling som den varme indstilling kan smelte limen og lad det smelte tilbage på dit hår. Når dit hår er tørt, få en kam og begynde kæmning dit hår til at fjerne eventuelle rester af obligationen ud derfra.

Tålmodighed er alt hvad du behøver for at udføre dette job effektivt

Sådan fjerner hår extensions. Find hvor udvidelser mødes dit rigtige hår.
Sådan fjerner hår extensions. Find hvor udvidelser mødes dit rigtige hår.

Tålmodighed er alt hvad du behøver for at udføre dette job effektivt. Må ikke være for hektisk og raslede, hvis det lader til, at processen ikke fungerer. Tilføjelse af flere fedt og glans i sidste ende vil opløse obligation og dit hår i sidste ende vil være fri extensions hurtigt nok.