O2s

Sådan fjerner gammel voks fra et surfbræt

En ordentlig voks belægning på din surfbræt er vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager samt for at bevare dit bord i mange år af surfing nydelse. En gammel voks opbygge kan gøre din board glat, mens en ny, tynd voks belægning kan give dit bord god trækkraft. Fjernelse af gamle voks fra dit bord er ikke svært, det tager bare tid og tålmodighed. Du vil finde mange specialbutikker værktøjer og voks fjernelse kemikalier til at købe hos din lokale surf shop. Men enhver lineal værktøj og solen er alt hvad der kræves for at opnå det samme uden at tilføje ekstra udgift til din pung eller andre kemikalier til vores miljø.

Trin 1

Opsæt et område i direkte sol. Vælg en dag, der er varmt og solrigt. Brug savbukke eller en anden type prop, der giver dit bord for at være i solen, men beskytter finnerne fra skader. Lad bestyrelsen voks til at blødgøre i solen i omkring syv eller ti minutter. Kontroller voks hvert par minutter for konsistens. Du vil have en blød, klæbrig voks for nem fjernelse.

Trin 2

Sådan fjerner gammel voks fra et surfbræt. Opsæt et område i direkte sol.
Sådan fjerner gammel voks fra et surfbræt. Opsæt et område i direkte sol.

Forsigtigt skrabe den gamle voks. Brug en gummi spatel, gamle kreditkort eller at særlig voks kam surf shop talte dig til at købe. Placer dit foretrukne værktøj på kanten af ​​det område på din surfbræt, hvor voks anvendes. Mens du holder kreditkort på en 45-graders vinkel, skrabe op den gamle voks ved at skubbe det omkring syv til otte inches per slag. Derefter trække op, øse op i det gamle voks. Fjern og kasseret voks spåner korrekt. Gentag processen indtil det meste af voks er væk fra dit bord.

Trin 3

Tør resterende voks ud af bestyrelsen. Tag en ren, tør klud og tør eventuelt resterende voks ud af dit surfbræt. Sørg for at bruge en cirkulær bevægelse, så det ikke bare smøre og sprede den gamle voks. Når du er sikker på at du har fjernet alt vokset, rense dit bord med en anden ren klud og varmt vand. Lad det tørre, før du anvender ny voks.

Trin 4

Bring dit bord i ud af solen og lad den køle af. Du ønsker ikke den nye voks til at smelte, når du anvender den. Nogle surfere faktisk køleskab brædderne, før et nyt lag voks, men jeg tror ikke, det er nødvendigt. Bring dit bord i et airconditioneret rum, og igen indstille dit bord på rekvisitter til at beskytte finnerne. Efter ca 30 minutter, vil dit bord være klar til dig at anvende den nye voks.

Trin 5

Forsigtigt skrabe den gamle voks. Tør resterende voks ud af bestyrelsen.
Forsigtigt skrabe den gamle voks. Tør resterende voks ud af bestyrelsen.

Anvend ny voks. Ny voks sættes til din surfbræt ved at gnide voks på i en cirkulær bevægelse. Start ved næsen af ​​dit bord, gnide den nye voks fra side til side i en lille cirkulært mønster, efterbehandling slutningen hale af dit bord. Efter gør et par lys, meget tynde lag tilføje et sidste lag med den samme lille cirkulære gnide mønster. Du skal dog ikke over gøre det med voks - mere er ikke bedre. Dit Slutresultatet bør være et rart, selv voksning.