O2s

Sådan fjerner bagsiden af ​​Longines ur

Hvis du ikke er bekendt med historien om den Longines ur


Hvis du ikke er bekendt med historien om den Longines ur, det er et schweizisk mærke af ur, der går helt tilbage til 1800-tallet. Dette er grunden til, at Longines er en dyrebar og dyrt ur til at eje. Men det betyder ikke, at det er immun over slitage, der plager alle andre ure af sin slags. Det kan samle snavs, og hvis det er en batteridrevet Longines, så den er bundet til løber tør for strøm til sidst. Det er derfor, det er vigtigt at vide, hvordan du fjerner bagsiden af ​​en Longines ur-fordi ligesom alt andet, der er dyrebart og dyrt, det skal behandles med varsomhed og velholdte.

Fjernelse af bagsiden af ​​en Longines ur er meget enkel

Fjernelse af bagsiden af ​​en Longines ur er meget enkel, men samtidig er det ikke anbefales til folk, der har lidt erfaring i behandling af ure. Der er en anstændig mængde af risiko involveret, og skødesløs åbningen af ​​sin ryg kan føre til katastrofale konsekvenser. Men hvis du er villig til at gå videre med den største omhu, når der beskæftiger sig med et dyrt ur som dette, så du er bundet til at lykkes. Denne artikel vil også hjælpe dig ved at give en enkel række trin, som du kan følge med henblik på korrekt fjerne bagsiden af ​​en Longines ur uden at skade dens indmad. Det betyder dog ikke helt garantere succes som reparationen er stadig helt op til dig. Så hvis du er villig til at risikere at skade dit ur, så måske er det bedst at gå til en guldsmed, der vil helt sikkert tage den største omhu ved fastsættelsen dit ur. Hvis du til gengæld ønsker at prøve dig selv, derefter fortsætte til de følgende trin:

  • Vær klar med en ordentlig skruetrækker sæt. Købe et ur kit er din bedste satsning, når det kommer til at åbne bagsiden af ​​en Longines. Disse kits kommer med skruetrækkere i forskellige størrelser, og man er forpligtet til at være den helt rigtige størrelse til bagsiden af ​​dit ur. Ingen almindelig skruetrækker er virkelig i stand til at gøre det-det er heller ikke anbefales, at du prøver.
  • Fjernelse af bagsiden af ​​en Longines. Afhængigt af hvilken type Longines du har, skal du bruge en bestemt slags skruetrækker fra dit ur kit. Men når du har den helt rigtige størrelse, skal du starte ved forsigtigt at indsætte en skruetrækker på den kløft, hvilke linjer kanten af ​​uret ryg. Når du har omhyggeligt skubbet den så langt ind, som det kan gå (som ikke bør være mere end to millimeter), så bare pop ud igen med et tryk på din skruetrækker.
  • Hvad gør man med pakningen. Pakningen (eller O-ringen) er en slags gummi ring i uret, som forhindrer vand i at trænge ind i Longines. Ved at fjerne bagsiden af ​​uret, du er teknisk beskadige pakningen, men hvis du er omhyggelig, så bliver du ikke behøver at udskifte den, når du lukker tilbage endnu en gang.


Tillykke

Sådan fjerner bagsiden af ​​longines ur. Vær klar med en ordentlig skruetrækker sæt.
Sådan fjerner bagsiden af ​​longines ur. Vær klar med en ordentlig skruetrækker sæt.

Tillykke, du har nu fjernet bagsiden af ​​en Longines ur. Nu, resten er op til dig. Vær forsigtig og held og lykke.