O2s

Sådan finder vandreture og backpacking ture i det nordlige Californien

Northern California

Northern California, som John Muir opdagede mere end et århundrede siden, er en art entusiast drøm. Med Sierra Nevada området i øst, de Cascades på Oregon grænsen, de store kystnære redwood lunde, og selvfølgelig Yosemite, der er utallige muligheder for at nyde udendørs. Før du tager ud for at tackle Half Dome eller Morro Rock, imidlertid tage nogen tid til at planlægge din rejse. Hvor vil du hen? Hvad vil du gøre? Mens California State Park systemet har vandrestier for næsten alle niveauer af fysisk kondition, backpacking er en langt mere krævende aktivitet - men hvis du er op for det, kan det være noget af en oplevelse.

Sådan finder vandreture og backpacking ture i det nordlige californien. Betale et besøg på din lokale boghandel.
Sådan finder vandreture og backpacking ture i det nordlige californien. Betale et besøg på din lokale boghandel.

  1. Betale et besøg på din lokale boghandel, eller foretrukne online boghandler, og se hvad de har at tilbyde. En god guidebog, som noget fra Foghorn Outdoors serien, giver ikke kun en bred vifte af stier, men også ekspertrådgivning, kort og en liste over andre nyttige ressourcer. Hvis du har planer om at tage regelmæssige vandreture, en kvalitet guidebog er en investering du absolut nødt til at gøre.
  2. Backpackers også bør kigge ind i en bog eller to. Novicer måske ønsker at tjekke en bog som Trailside Guide: Vandring og Backpacking, eller Backpacking Californien. De fleste vandreture rejsehåndbøger også backpacking stier, men hvis du er indstillet på backpacking, vil du ønsker noget mere konkret.
  3. Check out the view fra hjem med en online-søgning efter Northern California vandrestier. Dette vil give dig et overblik over, hvad der er derude uden at skulle investere i en guidebog - endnu.
  4. Begræns din rækkevidde lidt mere specifik forskning. Hvis du ikke ved, om du hellere vil besøge de kølige Humboldt Redwoods eller underlige Tufa månelandskab ved Mono Lake, finde ud af med et besøg på California Peak to Peak Trail og Wilderness site, som giver et utal af nyttige links til vil- være hiker. Sørg også for at læse op fra den officielle myndighed, California State Parks hjemmeside.
  5. Tage bestik af dig selv. Hvilken slags tur er du søger at tage? Hvilken slags fysiske tilstand er du i? Hvad med dine kolleger vandrere? At vide, hvad du ikke kan eller ikke ønsker at gøre, kan gøre at finde en tur, meget lettere.
  6. Få nogle personlige rådgivning fra de afslappede profferne på REI. Recreational Equipment, Inc. er først og fremmest en co-op kæde af historier, der bærer alt, hvad du skal bruge til en tur i skoven eller en uges vandring gennem tilbage land. Men de ansatte er mere end din gennemsnitlige detail droner: De elsker naturen og de ved, hvordan man kan finde eventyr. Du behøver ikke at være klar til at foretage indkøb til at drage fordel af deres viden, bare stoppe ved en butik og stille spørgsmål. Guidebooks er uvurderlig, men intet kan sammenlignes med umiddelbarheden i en samtale med en erfaren eventyrer.