O2s

Sådan finder UK vejkort

Vejkort er en dime et dusin

Vejkort er en skilling et dusin. Du kan næsten købe en køreplan for Det Forenede Kongerige fra dagligvarebutikker, boghandlere og endda genpåfyldning stationer på større hovedveje. Tricket her er at finde de gode, der opfylder dine behov.

  • Google Maps. En af de mere populære kortlægning tjenester i dag er to tjenester fra Google. Den ene er Google Maps, som kan tilgås fra en webbrowser. Denne service omfatter satellit billeder af de fleste steder i verden. Og i de større byer, kortet inkluderer endda detaljerede gade oplysninger, op til sekundære og private veje. Med bruger-bidraget indhold, selv virksomheder som indkøbscentre, benzinstationer, hoteller, restauranter og lignende inkluderet. Google Earth, i mellemtiden, er et downloades version af Maps, og er mere magtfulde i forhold til at kunne liste gader og virksomheder, samt i at søge efter data. Google Maps kan læses på maps.google.co.uk
  • 192.com. 192 bruges til at stå for den britiske telefonbog service. Nu hjemmesiden version på www.192.com er dybest set en katalogliste for virksomheder. Denne service er temmelig nyttigt, hvis du har brug for film tidsplaner, eller du har brug for at vide, hvor de nærmeste restauranter eller hoteller er. Men 192.com kører også en kort tjeneste , hvor du kan finde vejkort online. Interfacet er magen til Google Maps, i, at du kan zoome ind og ud, og du kan bare trække kortet for at navigere. Et godt supplement er, at du kan tjekke et par kasser, der vil gøre kortet for at vise hoteller, tankstationer, parkeringspladser, restauranter og banker i nærheden af ​​din aktuelle visning.
  • Streetmap. En anden populær online kortlægningstjeneste for UK er streetmap.co.uk. Tjenesten har en handy søgemaskine, hvor du kan indtaste en præcis adresse, og du vil blive vist en gade kort over det pågældende by eller endda gade. Du kan derefter klikke på ikoner for forskellige virksomheder, som hoteller, tankstationer eller restauranter, og du vil blive præsenteret en liste over mulige steder at gå. Det er ikke så elegant som Google Maps, som kan opregne virksomheder som prikken på en egentlig kort. Men det er stadig nyttigt, fordi sitet har også brugernes vurderinger og anmeldelser.
  • AA. Theaa.com er mere end bare en tjeneste, der viser vejkort. Det er faktisk en tur planner. Fordelen ved tur planlæggere over enkle kort, er, at du kan definere dine afgangs-og ankomststeder, og det vil give dig detaljerede instruktioner om, hvordan man kommer dertil, herunder hvor de skal henvende, og vartegn til at søge. Trip planlæggere endda give dig den distance og estimerede rejsetider, hvilket ville være nyttigt, hvis du kører på en tidsplan. AA tur planner kan tilgås fra theaa.com / rute-planner.

Den bekvemmelighed, der tilbydes af disse online vejkort er, at du ikke behøver at gå ud og købe en papirbaseret kort, som for alle du kender, måske allerede være behov for ajourføring. Men for at være sikker på du har en guide ved hånden, mens du er på farten allerede, så glem ikke at udskrive din online-kort. De fleste online korttjenester for Det Forenede Kongerige (eller hvor som helst, for den sags skyld) give brugerne en mulighed for at udskrive nem at bruge kortene.

En anden påmindelse: læser ikke dit kort, mens du er på hjulet

Sådan finder UK vejkort. Vejkort er en dime et dusin.
Sådan finder UK vejkort. Vejkort er en dime et dusin.

En anden påmindelse: læser ikke dit kort, mens du er på hjulet. Du kan enten stoppe ved skulderen eller bede en kammerat til at hjælpe med retninger. Har en sikker rejse.