O2s

Sådan finder surf skoler

Når du vælger en surf skole

Når du vælger en surf skole, verden er din legeplads, der tilbyder mange eksotiske steder - men glem ikke at medregne din leveomkostningerne, mens du deltage i lejren. Der er nogle store surf skoler på den franske kyst, men USA har ikke en gunstig valutakurs med Europa. Dit daglige mad, transport og underholdning omkostninger mindskes med en tredjedel efter en vekselbørs med euroen. For kortere surf camp sessioner dette kan være overkommelige, men for langsigtede sessioner en indenlandsk lejr eller suppleant kontinent kan være nødvendig.

I modsætning til at bruge euro for din surf lektioner

I modsætning til at bruge euro for din surf lektioner, tilbyder Fiji en to-til-en valutakurs til dollaren i vores favør. For surfer på et budget, kan tage klasse i et land, hvor den amerikanske dollar multipliceres være en fantastisk måde at surfe og gemme på samme tid, uden at give køb på kvaliteten. For en hurtig konvertering af din surfing budget, så prøv Oanda.com at få de seneste valutakurser.

Sådan finder surf skoler. Når du vælger en surf skole.
Sådan finder surf skoler. Når du vælger en surf skole.

Den Fiji surf skole , der ligger i Nadi, Fiji, er den førende professionelle valg af australske surfere til øens hærdet klima og perfekte bølgeforhold hele året rundt. Denne akademi er kendt for sin ekspertise og skræddersyede surf klasser for alle aldre, fra børn til ældre. De giver også alle niveauer af undervisning, fra begynder til avanceret.

For flere Sydlige Stillehav valg, prøv Surf hawaii for sæsonmæssige kampagner og store satser tolv måneder om året. Når du søger efter en Hawaii surf camp, kan du vælge at deltage i lejren i en semi-isoleret område, giver dig nogle albuerum på vandet. Mange surf lejre annoncere uncrowded strand steder på Oahu, Maui og The Big Island, med transport til og fra din bolig for en nominel gebyr.

For surfer på en stram ferie tidsplanen, kan du ikke have den nødvendige fleksibilitet til sommer surfing, så øen og South Pacific steder kan være din bedste satsning for et varmt klima året rundt. De europæiske surf skoler også betjene stor del af året, men du vil have den ekstra bekostning af en full body våddragt bør du have at booke i den køligere sæson.

I modsætning til at bruge euro for din surf lektioner.
I modsætning til at bruge euro for din surf lektioner.

Uanset om din surf camp mål er en indenlandsk skole eller en eksotisk oversøisk oplevelse, Surfersvillage.com viser snesevis af kvalitet surfing skoler i Hawaii, Barbados, De Kanariske Øer, Costa Rica, Frankrig, Irland, Martinique, Marokko, Portugal, Senegal og Spanien. Hver surf opført camp kommer med en informativ hjemmeside og nemme online-applikationer, hvilket gør dette site det perfekte sted at gøre one-stop shopping til din næste surfing skole registrering.