O2s

Sådan finder stilarter fra Victorias Secret modeshow

Ingen laver iført bh'er og trusser flashier og mere sexet end Victorias Secret, især under deres årlige modeshow. Held hvert år i december, er Victorias Secret Fashion Show er den mest ventede og kendis-deltog mode begivenhed af året, med alle fra Victoria Beckham til Martha Stewart i publikum. Showet i sig selv er en enorm produktion nummer, der er udstyret med over-the-top stykker, såsom de 5€ millioner Fantasy Bra designet af Marvin Katz. Prydet med ægte diamanter og rubiner, denne sjældne stykke er mere dekorative end funktionelle og ikke er tilgængelige for salg til den normale forbrugende publikum. Men du kan snag udseende båret af smukke gazeller på landingsbanen! Læs videre for at finde ud af, hvordan at finde stilarter fra Victorias Secret Fashion Show.

  1. De fleste af lingeri figurerede i Victorias Secret Fashion Show vil være tilgængelig i Victorias Secret katalog for Forår, Sommer, Efterår og vinter i det kommende år. Så medmindre du kender nogen, der er en større op-medarbejder hos Victorias Secret, ser det ud som om du kommer til at vente, indtil featured lingeri rammer hylderne. Men hvem siger, at du nødt til at vente indtil da at spendere på nye lingeri? Check ud hvad Victorias Secret har i vente nu, og du bare kan finde lignende stykker til dem figurerede i modeshowet.
  2. Hvis du aldrig har købt lingeri fra Victorias Secret før, vil modeshowet sikkert inspirere dig til at iføre sig sexet under ting! Må ikke bare købe en simpel bh og bomuld trusser - være eventyrlystne og gå til de krati numre. Knap-der stropper, Lacy push-ups, måske endda lår-højder og et korset. Din kæreste eller din mand vil helt sikkert sætte pris på dit nye look. Og du behøver ikke at være Adriana Lima eller Alessandra Ambrosio til model lingeri til din private fest for to. Du kan endda lave en lille modeshow på din egen i soveværelset!
  3. Temaet for 2008 Victorias Secret Fashion Show blev Retur til Glamour. Stylist Charlotte Stockdale, designer Todd Thomas og makeup artist Charlotte Tilbury forenet deres bestræbelser på at skabe ikoniske udseende, Victorias Secret modeller er kendt for. At indgyde dette look i dit daglige garderobe, tænke store og prangende: kjoler i farverige nuancer, bare lige nok hud, store glitrende smykker, og ikke skåne blonder, flæser og fjer! Nedtone makeup og gå til et sofistikeret look, der består af jordfarver. Eller du kan bære dramatiske øjenmakeup, en enkelt farve kjole og store bling.
  4. Der er ingen måde nogen kan få sådan en smuk tan i midten af vinteren ... er der? Alle modeller i Victorias Secret Fashion Show fik deres hoved-til-tå strålende bronzed glød fra Victorias Secret Bare Bronze kollektion. Den selvbruner-organ spray sælger for omkring 15€ og har en ultra-fin tåge, der producerer et naturligt udseende tan på blot et par timer. Med sin avancerede anvendelse teknologi og naturlige fugtgivere kan en glat, sol-kysset farve blive din i midten af ​​vinteren. Indgyde dig selv med deres eksklusive, cremet, møtrik-baserede Castanha do Brasil duft, så du kan lugte så sød og lækker, som du ser.