O2s

Sådan finder skateboard grind jernbane blueprints

Et af de grundlæggende færdigheder, en skateboarder skal lære og gøre perfekt er den trummerum. Der findes mange forskellige former for grind-næse trummerum, den 50-50 grind, og bestyrelsen dias. Nøglen til perfektionere nogen grind er at øve ofte, men ikke alle skatere bor nær en skate park og komme til at praktisere ved hjælp af deres udstyr og skinner. Bygning grind skinner til at skøjte på er en sjov måde at tilføje en twist til skating, for ikke at nævne, at det vil give dig en mulighed for at finpudse dine metalbearbejdning færdigheder. Læs videre for at finde ud af hvordan du opretter skateboard grind skinner fra bunden!

  1. At finde det rigtige materiale til dit slibning jernbane er meget vigtigt. Metal er det dyreste materiale, du kan bruge, men det vil også vare længst. Hvis du ikke har en hel masse penge at bruge, kan du også få PVC rør. Ekspert skatere sige, at disse arbejder lige så godt som metalrør, og vil koste en hel masse mindre.
  2. Hvis du ønsker at købe en metalskinne, skal du vælge en, der er omkring seks meter lang, to inches lang og to inches tyk. En tykkere jernbane vil være meget tungere at bære.
  3. Hvis du beslutter dig for at købe PVC-rør i stedet, bliver du nødt til at købe metal til formaling jernbane base. Skinnen base skal være meget robust, ellers kan du komme alvorligt til skade dig selv, hvis det bryder. Kom i kontakt med din metal leverandøren eller din lokale isenkræmmer og spørge, hvor du kan få foden svejses. Sørg for at du lader svejseren vide præcis, hvad du ønsker der skal gøres, så du ikke spilder nogen penge.
  4. Køb to metalstrimler 10 inches lang, 2 inches lang og 1/8 tomme tyk. Du skal bruge disse som støtte bjælker til benene. Svejs strålerne sammen med bundplader, eller spørg svejseren til at gøre det for dig. Hvis du vælger at gøre det selv, så sørg for at støtte bjælker er af samme højde på omkring 8 inches. Nogle skatere har bygget slibning skinner med justerbare højder, men medmindre du er en ekspert svejser, er det nok ikke en god ide at prøve dette.
  5. Når benene er klar, angribe PVC rør eller metalskinne til begge ben. Hvis du ikke er meget sikker om dine svejsning færdigheder, kan du bede en professionel svejser til at hjælpe dig med dette. Du kan også købe rør til slibning skinner på skate butikker eller hvor skating tilbehør sælges.

Hvis du foretager en søgning på internettet

Sådan finder skateboard grind jernbane blueprints. At finde det rigtige materiale til dit slibning jernbane er meget vigtigt.
Sådan finder skateboard grind jernbane blueprints. At finde det rigtige materiale til dit slibning jernbane er meget vigtigt.

Hvis du foretager en søgning på internettet, kan du nemt finde gratis billeder og tegninger af grind rails, ramper og sjove bokse. Selvom blueprints ikke indeholder skriftlige instruktioner, de angiver de nøjagtige målinger røret skal være, sammen med en visuel guide. Dette skulle gøre at bygge din grind skinne en hel del lettere.